Werner postal 'polnoleten'

Priljubljeni pevec zabavne glasbe Werner, ki ima za seboj že več kot 20 let glasbene kariere, ogromno koncertov in uspešnic, se vrača s svojim prepoznavnim slogom. Med drugim je na neki način postal tudi polnoleten, saj je izdal že 18. ploščo.

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Werner

Werner (Foto: Vesmin Kajtazovič)

Po dolgih šestih letih je luč sveta ugledala Wernerjeva nova plošča Križ na duši. Ker je pevec izdajal singl za singlom, se je skozi ta leta nabralo že kar veliko glasbenega materiala in uspešnic. Posnel je tudi še nekaj novih skladb in zdaj se končno predstavlja z novim izdelkom Križ na duši.

Na plošči so poleg Wernerja sodelovali še: priznani hrvaški kompozitor Duško Rapotec, ki je kot avtor zmagovalec na mnogih hrvaških festivalih, odličen aranžer Robert Grubišić in del zasedbe SWAM - Miha Hercog in Saša Lendero, ki je tudi napisala besedilo za naslovno pesem Križ na duši, in še nekateri drugi. Na plošči je 16 pesmi, ki vključujejo tudi nekatere remikse uspešnic, in novi HITMIX remiks 2013. Poleg tega pa sta na novi plošči tudi dve uspešnici zasedbe SWAM - Ne sprašuj in Dihamo za Slovenijo kot 'bonus' skladbi.

Werner

Priljubljeni pevec predstavlja nov singel Križ na duši. (Foto: Tanja Zrinski)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Zlati Zmaj 28.04.2013 02:14:10
Mnja.... Zelo podobna pesmi Ne gane me :) ... Zmanjkuje mu idej. :)
 
Darya77 26.04.2013 17:17:05
Recite kar hočete, a dobro bo šla v uho. Še en Boris ;-)
 
dada76 26.04.2013 13:06:06
in to naj bi bil pevec, ti werner misliš da če tuliš da je to petje še za vogalom hiše te nebi mela,.....
Dart Vejder 26.04.2013 12:41:06
ne gane me
vrtnar_ 26.04.2013 13:00:22
tut mene ne,sploh pa (ne samo on),ker na majici nima kakšnega slovenskega napisa...itak bomo slovenceljni izumrli,ker se očitno velik folka sramuje maternega jezika
Več komentarjev