Wyman razočaran nad vlogo pri 50-letnici Stonesov

Nekdanji basist Rolling Stonesov Bill Wyman je izjavil, da je razočaran nad vlogo, ki so mu jo kolegi iz skupine namenili na koncertih ob 50-letnici njihovega delovanja. Z njimi je namreč zaigral le pri dveh pesmih.

Bill Wyman

Bill Wyman je s Stonesi v Londonu zaigral le dve pesmi. (Foto: Miro Majcen)

76-letni Bill Wyman, ki je bil basist slovitih Rolling Stonesov kar 30 let, med letoma 1962 in 1992, se je skupini konec novembra lani pridružil na odru v Londonu, ko je skupaj z drugimi zaigral pesmi Honky Tonk Women in It's Only Rock 'N Roll (But I Like It). Priznal je, da je mislil, da bo pri praznovanju njihove 50-letnice lahko več sodeloval.

"Decembra 2011 me je poklical Keith Richards in dejal: 'Kolega, zakaj ne prideš in malo zaigraš z nami?' Vprašali so me, ali bi sodeloval ob tej posebni priložnosti. Mislil sem, da precej računajo name, a ko so mi rekli, da bom sodeloval pri dveh pesmih, sem bil kar malo razočaran," je povedal za The Times.

The Rolling Stones - O2 Arena, London - 13

Rekordno drage vstopnice so bile v nekaj urah razprodane, sam pa je priznal, da je pričakoval, da bo imel pri vsem skupaj večjo vlogo. (Foto: Reuters)

Razkril je tudi, da ni imel kaj dosti časa, da bi pesmi zvadil z ostalimi člani skupine, se pravi z Mickom, Keithom, Ronniejem in Charliejem. "Z njimi sem imel le eno vajo in nobene tonske priprave. Bilo je super, a nisem hotel iti v Ameriko za samo dve pesmi. Mislim, da so razumeli, no, vsaj Charlie Watts je," je še dodal.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
kajenje je zdravo 01.03.2013 07:52:59
Čez 24 let, ko jih bo 100, bo lohka odšpilu cel koncert.
gepl 01.03.2013 09:16:48
ja pod pogojem,da ostali člani odidejo tja gor v nebesa
Več komentarjev