Na prireditvi Pivo in cvetje bodo v izvrstnih koncertih brezplačno uživali ...

Znani so nagrajenci nagradne igre, ki se bodo lahko brezplačno udeležili koncertov znamentih zasedba na jubilejni prireditvi Pivo in cvetje. In kdo so ti srečneži?

Pivo in cvetje - 2

Na oder bodo stopili tudi ameriški rockerji Gov't Mule. (Foto: Organizator)

Le še dober teden nas loči od prireditve Pivo in cvetje. Letošnja je še toliko bolj posebna, saj je že 50. po vrsti. Zato je Pivovarna Laško, ki je od lani tudi uradna organizatorica prireditve, pripravila še posebej bogat glasbeni program, največje koncertno prizorišče pa preselila na lokacijo v Jagoče, ki omogoča boljšo tehnično izvedbo koncertov, obiskovalcem pa bistveno kakovostnejše spremljanje.

Glasbeni nastopi

Izžrebanci nagradne igre, ki so pravilno odgovorili našteli vsaj 5 glasbenih izvajalcev, ki bodo nastopili na letošnji prireditvi Pivo in cvetje, so:
- Branko Mencinger, Maribor
- Nejc Ropas, Vransko
- Jaka Pižorn, Braslovče
- Miha Satler, Ptuj
- Andrej Lubej, Prebold
- Manja Ozmec, Podgoci
- Pika Polona Penca, Domžale
- Eva Lopatič, Novo mesto
- Rok Dežman, Ljubljana
- Irena Borovnik Fijavž, Velenje
Vsak nagrajenec bo po pošti prejel po dve vstopnici.

Na največjem festivalskem prizorišču Piva in cvetja, odru Zlatorog Jagoče, bodo v treh dneh nastopili izjemno atraktivni izvajalci različnih glasbenih zvrsti.

V četrtek, 11. julija, bo že tradicionalni rock večer, ko bodo prišli na svoj račun vsi, ki obožujejo zvoke električne kitare. V Laško se tudi letos vračajo ameriški rockerji Gov't Mule, katerih ustanovitelj je izjemen kitarist, pevec in avtor Warren Haynes. Z devetčlansko skupino Mo' Better Love Band se jim bo pridružila Ana Popović, v Beogradu rojena kitaristka, ki zadnja leta deluje predvsem v ZDA. Da bo mera polna, pa bodo poskrbeli še vedno atraktivni Big Foot Mama. Organizatorji pravijo, da se lahko vsakič, ko na oder postaviš tri tako vrhunske rock izvajalce, zgodi obilica presenečenj.

Za najbolj vročo zabavo letos bodo v petek, 12. julija, poskrbeli Timo Maas in Mike Candys, ki se jim bodo pridružili tudi slovenski DJ Zeds - Sladica, DJ Pier & DJ FU - Roots in Session in 6pack Čukur & The Hangover Project.
Ne bo pa šlo niti brez smetane slovenskega popa, saj bodo v soboto, 13. julija, nastopili Jan Plestenjak, Tabu in Manouche.

Pivo in cvetje - 4

Množico bo med drugimi navduševal Warren Haynes. (Foto: Organizator)

Novosti

Med obilico novosti letos spada bistveno bolje urejeno kampiranje. Lokacije, namenjene kampiranju, so bile namreč vsako leto bolj polne, zato so letos za kampiranje predvidene tri lokacije, kjer bodo organizatorji poskrbeli tudi za sanitarije ter možnost prhanja, ena od lokacij pa bo znotraj ograjenega in varovanega prostora festivalskega prizorišča Zlatorog Jagoče in bo namenjena vsem tistim, ki bodo kupili tridnevno vstopnico za festivalski del prireditve.

Letos bo novost tudi četrto koncertno prizorišče v Kulturnem centru Laško, kjer bodo lahko obiskovalci uživali ob zvokih klasične glasbe, odra Laško Club na občinskem dvorišču ter Jubilejnik na Aškerčevem trgu pa sta večini obiskovalcev Piva in cvetja že dobro poznana.

Jubilejni festival Pivo in cvetje bodo organizatorji posebej obeležili tudi s posebno omejeno polnitvijo piva jubilejnik, ki je plod bogatega znanja, tradicije in ljubezni do piva mojstrov iz Laškega, ki so pri pripravi recepta skrbno preučili bogato zapuščino svojih predhodnikov. Po pivu jubilejnik so letos poimenovali tudi oder na Aškerčevem trgu.

Nastop Jana Plestenjaka v Kopru - 17

V soboto bo med drugim nastopil tudi Jan Plestenjak. (Foto: Zdravko Primožič)


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
jaka jaka 07.07.2013 22:05:40
Kdo bo brezplačno užival, če v nadaljevanju beremo: .....bo namenjena vsem tistim, ki bodo kupili tridnevno vstopnico..... Tukaj nekaj ni brezplačno uživanje????
Več komentarjev