Zabukowski slovenski hard & heavy 'superman'?

Ni vse zlato ...

Franci Zabukovec - Zabukowski s ponosom predstavlja skladbo Ni vse zlato (kar se v temi sveti), prvi singel z njegovega prvega samostojnega projekta, ki nosi zanimiv naslov K-metal (kryptonite).

Avdio

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj
Nalagam..

Zabukowski

Zabukowski je sodeloval z mnogimi domačimi in tujimi izvajalci, lahko pa se pohvali z dolgoletno kariero v raznih skupinah, kot so Rdeči Baron, Magnifico, Rock Partyzani.)

Zabukowski

Album, pri katerem so sodelovali vrhunski slovenski glasbeniki, je bil posnet v studiih Garbage, Mretro in HPZ Bunker.

Zabukowski – studijski glasbenik, producent, aranžer, avtor glasbe in tekstov – je k soustvarjanju svojega prvega samostojnega albuma povabil nekaj vrhunskih slovenskih glasbenikov. Tako nam Zabukowski predstavlja pravi slovenski hard & heavy izdelek, pri katerem so sodelovali Sergej Škofljanec, Roman Ratej, Cveto Polak, Omar Naber, Samuel Lucas, Miha Gorše, Vojo Djuran, Jaka Lipar, Dean Vivod, Gorazd Vidic, Matija Oražem, Robert Sršen.

Zabukowski - kitare
Sergej Škofljanec - vokal
Roman Ratej - bobni
Cveto Polak - bas kitara
Zabukowski je avtor glasbe, besedila in aranžmaja.

Prva skladba Ni vse zlato (kar se v temi sveti), ki govori o pogostem zavajanju in manipulacijah, s katerimi se človek vsakodnevno srečuje in spopada, je torej prvi singel z albuma K-metal (kryptonite). Zabukowski si je že od nekdaj želel

Pravi slovenski hard & heavy izdelek je obenem tudi prvi samostojni projekt in izpolnjena dolgoletna želja. Za tonsko obdelavo in končni miks je poskrbel tonski mojster Drago Popovič.

posneti takšno ploščo in dolgoletna želja se mu je končno uresničila.

K-metal – nova zvrst heavy metala?!
"Ne, naslov plošče K-metal je v bistvu prvo/originalno ime za kriptonit (Supermanov izvor moči). Ime "k-metal" so kasneje zamenjali s "kryptonite" – od tu tudi podnaslov plošče.
K-metal je predhodnik kriptonita, ki ga poznamo kot Supermanov izvor moči," nam je strokovno razložil glasbenik.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
Ataraxia 01.02.2011 20:14:05
Pesem ni tak slaba, samo bi malo pretiravali, če bi temu rekli hard al heavy.
Več komentarjev