Zaradi dveh zlomov do nadaljnega odpovedal vse koncerte

Britanski pevec Ed Sheeran je doživel prometno nesrečo, saj ga je med vožnjo s kolesom po Londonu zadel avto, pri čemer si je ob padcu zlomil desno zapestje in levi komolec. Odpovedal je koncerte na Japonskem in v Hong Kongu.

26-letni pevec Ed Sheeran je svoje sledilce na Instagramu nedavno presenetil s fotografijo povite roke in razkril, da je imel manjšo nesrečo pri vožnji s kolesom. Po obisku zdravnika pa je ugotovil, da ne gre za povsem nedolžne poškodbe.

Ed Sheeran

Ed Sheeran je zaradi poškodb zapestja in komolca (zaenkrat) do 7. novembra odpovedal vse nastope. (Foto: AP)

"Obisk zdravnika je potrdil zlome v mojem desnem zapestju in levem komolcu, zaradi česar ne bom smel nastopati v bližnji prihodnosti. Žal to pomeni, da sledeči koncerti ne bodo mogli biti izvedeni: Tajpej, Osaka, Seul, Tokio in Hong Kong. Čakam, da bom videl, kako bo potekalo okrevanje, preden se bom odločil glede nadaljnih koncertov. Ostanite na zvezi za prihajajoče novice. P.S.: Tega ni natipkal Ed, ker ima obe roki v mavcu oz. poviti," se je glasilo sporočilo ob novi fotografiji na Instagramu.

Ed si bo tako vzel nekaj časa za okrevanje, saj je odpovedal nastope vse do 7. novembra, ko naj bi nastopil v Manili na Filipinih.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev