Zasedba Kocka navdušila jeseniško občinstvo

Skupina Kocka, katere član je tudi Denis Porčič - Chorchyp, ki je slovensko občinstvo navdušil kot finalist plesnega šova Zvezde plešejo, je po devetih letih znova stopila na oder. Fantje so dokazali, da imajo še vedno ogromno energije za dober žur.

Kocka - 4

Se bodo fantje za vedno vrnili na glasbeno sceno? (Foto: Matjaž Resman)

Kocka - 1

Chorchyp (Foto: Matjaž Resman)

Člani skupine Kocka so se po večletnem premoru vrnili na glasbene odre. Festival na Jesenicah ''Festeelval'', ki je tudi letos ponudil pester program, je privabil kar nekaj oboževalcev skupine Kocka. Fantje so po dolgem premoru tako zopet prišli na svoj račun. Člani Kocke so pokazali navdušenje in energijo, ki so jo oboževalci vajeni in nasitili vse željne dobrega hip hopa in zabave. Se obeta vrnitev skupine Kocka na glasbeno sceno ali je bil to le en nastop, po katerem se bodo spet odmaknili od mikrofonov?

''Vrniti se na oder po tolikšnem času je bil izreden občutek. Mislim, da govorim v imenu vseh, če rečem, da je bil totalen užitek zopet stati na odru kot del Kocke. Rapati pred "domačimi", pa je bil še toliko večji užitek. Prvič me je lahko poslušala v živo tudi moja šestletna hčerka Nika, ki je rekla, da smo bili super. Upam, da kmalu ponovimo in mogoče posnamemo še kakšno novo pesem,'' je po nastopu povedal Nejc Kofler, član zasedbe Kocka.

Kocka - 2

Člani zasedbe Kocka so poskrbeli za dober žur. (Foto: Matjaž Resman)

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
BŠK 17.09.2017 15:17:50
Lokal patrioti? Kocka so razturali svoj čas oziroma obdobje, potem pa so jih žal dolgovi pokopali, Proteini.si pa imajo čedalje manj obiskovalcev. Denis, zakaj se ne javljaš, ko te kličejo za A6 katerega prodajaš?
Več komentarjev