Ene domov, druge na romantično potovanje v tujino

V Hotavljah je veselo, vse dokler ne napoči čas za izločitev ene od Miranovih plavolasih deklet. Razburkano je ozračje tudi na Ptuju, sploh ko Laura izve za nežnosti, ki sta si jih Jani in Tjaša izkazala na zmenku. Na majavih tleh pa je zaradi prihajajočega izločanja tudi Matejeva sreča. Katera dekleta se poslovijo in katera dobijo vabilo na romantično potovanje, bo znano že nocoj ob 21. uri na POP TV.

LPD - 11. oddaja - 6

Pri Miranu tudi na dan izločitve zabave ne manjka. (Foto: POP TV)

V Hotavljah je po Sonjinem odhodu končno vse po starem. Navihani Miran, ki s svojima izbrankama noč preživi kar na seniku, prizna, da se v zraku čuti olajšanje. Medtem pa Marina trdi, da se kljub prihajajoči izločitvi z Ireno raje prepuščata užitkom. In kaj bi vitalnemu Hotaveljčanu sploh lahko še bolj odgovarjalo, kot to, da se skupaj zabavajo.

Veselo je tudi v Selu pri Robu, saj se Urška ponovno zbudi na Matejevi kmetiji. Ognjenega mustanga že zjutraj pričaka presenečenje, ki si ga, po besedah njegovih izbrank, po napornem boju več kot zasluži. "Danes je tisti zadnji dan, treba se bo vseeno odločit," otožno reče Matej in dekletoma obljubi, da se bo pred slovesom obema še malo posvetil.

Na Ptuju Laura in Tjaša nista ravno v najboljši formi, saj so se večer pred tem veselili pozno v noč. Jani se zato odloči, da bo tokrat kar on razvajal njiju. Začne se z jutranjo kavico in nadaljuje s kosilom, vse zato, da bi dekleti še bolj prepričal. Medtem ko mladi živinorejec pridno kuha, punci ves prosti čas izkoristita za pogovor. Laura med drugim izve tudi za vse podrobnosti preteklega Tjašinega zmenka. Če ji bo žal, da je toliko poizvedovala in kaj je Tjaša odgovorila na vprašanje o zaljubljenosti, bo znano že nocoj.

LPD - 11. oddaja - 1

Nika pripravi presenečenje za Draga. (Foto: POP TV)

V Tomažinih vajeti v svoje roke ponovno vzame simpatična Nika, ki Dragu že na vse zgodaj pocinglja in ga predrami iz sladkega spanca. Pripravi mu prav posebno presenečenje, za katerega kavboj prizna, da ga je doživel prvič. "Dobro jutro, kaj pa delata?" presenečeno vpraša Elena, ko ju sredi dnevnega prostora zaloti med razvajanjem. Začudena svetlolaska ne ve točno, kako naj se odzove, a saj niti ni časa, Drago jo namreč takoj pošlje na delo k svoji materi.

LPD - 11. oddaja - 2

Katero od deklet bo tokrat domov polslal Drago? (Foto: POP TV)

Se bo Elena dovolj izkazala, da jo bo kavboj obdržal na svoji kmetiji, ali s presenečenjem bolj prepriča Nika? Katero bo poslal domov in katero odpeljal na romantično potovanje, spremljajte že nocoj ob 21. uri na POP TV!

ljubezen po domače

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
jankoa 19.05.2017 17:01:30
Ne v življenju in ne v šovu si pametna ženska ne more dovoliti, da si moški takole izbira zanj najboljšo. In to mlade in lepe deklice, ki si lahko moškega najdejo na povsem normalen način. Tiste, ki izpadejo, so ponižane in razžaljene, čeprav vse trdijo nasprotno. Ni hujšega poraza od poraza v ljubezni, vendar vem, da v tem šovu tise prave ljubezni ni. Vsaj s tem se lahko malo tolažimo ....
Več komentarjev