Bo žensko ljubosumje zakuhalo vojno?

Napočil je čas, da se Jani in Tomaž poslovita od nekaterih svojih izbrank. A ker so slovesa težka, voditeljica enemu od njiju polepša dan z veselo novico, poigra pa se tudi s čustvi Mateja in Draga. Pri Miranu zaradi nove obiskovalke vre od ljubosumja, kako se bo branil pred svojima tigricama, pa spremljajte nocoj ob 21.00 na POP TV!

Fotogalerija (9)

  • LPD - 8. oddaja - 7
  • LPD - 8. oddaja - 5
  • LPD - 8. oddaja - 8
  • LPD - 8. oddaja - 1
  • LPD - 8. oddaja - 4
  • LPD - 8. oddaja - 2
  • LPD - 8. oddaja - 6
  • ljubezen po domače
  • LPD - 8. oddaja - 9
LPD - 8. oddaja - 7

Tole pa ne bo po godu Ireni in Marini. (Foto: POP TV)

Na Miranovi kmetiji se dekleta vse bolj povezujejo z mamo Olgo, a med prebiranjem krompirja jih preseneti prav poseben obisk. Nekatera dekleta, ki so že bila zavrnjena, pač niso pozabila dogovora razvpitega 'Miroklana', da lahko kadarkoli pridejo na obisk k hotaveljskemu žrebcu. Dovolj poguma zbere Sonja in s svojim prihodom povzroči pravo zmedo. "Eno sem domov poslal, pa je takoj druga prišla," na nenapovedan obisk hudomušno pripomni Hotaveljčan. Zogdba se začne šele dobro zapletati, ko Miran skoraj cel dan preživi v družbi Sonje, medtem pa ostali dve dekleti pridno delata. Ko ga dobita na samem, se kar kreše od ljubosumja, Miran pa se le hudomušno nasmiha. A najbrž ne za dolgo. 

V Kamniku pod Krimom je kljub živahni triperesni deteljici, ki dela družbo Tomažu, presenetljivo mirno. Tokrat z razlogom. Prav on je namreč tisti, ki se bo moral posloviti od enega dekleta. Ker je vidno neodločen, ga obišče voditeljica Tanja in mu ponudi ramo. Tomaž ji pod orehom zaupa, da se ima v družbi Darinke, Eme in Vide odlično. "Težko se je odločiti," prizna. A ker ga Tanja dobro pozna in ve, da sovraži poslavljanja, ga preseneti z res dobro novico. Kako jo bo sprejel Tomaž?

LPD - 8. oddaja - 9

Kam bo izginila Urša? (Foto: POP TV)

Drago in Matej, ki sta mislila, da bo življenje na kmetiji z dvema dekletoma odslej lažje, ugotovita, da temu ni tako. Voditeljica se odloči malo premešati romantične karte in postaviti na preizkušnjo čustva naših fantov. Vse postane še bolj zapleteno, ko Drago in Matej vsak na svoji domačiji ugotovita, da Urše in Elene ni več, namesto njiju pa odkrijeta skrivnostni pismi. "Kaj to pomeni?" se šokiran sprašuje Drago? 

LPD - 8. oddaja - 4

Katero od deklet bo poslal domov Jani? (Foto: POP TV)

Na Ptuju se prava drama prične šele, ko pade mrak. V Janijevi glavi se porajajo številna vprašanja, a najbolj odmevata dve: katero od deklet bo povabil na zadnji zmenek in katero bo poslal domov? Vse bo znano že nocoj ob 21. uri na POP TV.

ljubezen po domače

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
Bendit 21.04.2017 18:25:35
Ena lepsa kot druga...oni pa tud ista liga
Več komentarjev