'Ljubezni ne moreš stati na poti'

Kar devet deklet se je moralo iz šova Ljubezen po domače posloviti, tik preden bi lahko fante spoznale pri njih doma in z njimi za nekaj časa tudi zaživele. Razočarane niso, nad izkušnjo v oddaji pa navdušene.

"Izkušnja je bila zanimiva," je svoj izpad iz šova komentirala Vesna Šošterič, ki jo je Drago izločil kot zadnjo. Tako je ostala pred vrati njegove kmetije, a zaradi tega ni razočarana. "Odločil se je, kot se je odločil. Želela sem si, da bi prišla na kmetijo, ampak to ni nič tragičnega," pravi dekle iz Vetrnika. Kot previ, tudi zato, ker ima kmetijo doma tudi sama. Vrnila se je nanjo in zdaj na njej kmetuje.

LPD Vesna

Vesna Šošterič se je vrnila na svojo kmetijo, za izkušnjo v šovu pa je hvaležna. (Foto: POP TV)

Tudi za Moniko Košenina izločitev tik pred vselitvijo na kmetijo ni nič tragičnega. Pravi, da je izpad pričakovala. "Z Matejem se nekako nisva ujela, tako da sem pričakovala, da se mi ne bo uspelo uvrstiti na kmetijo." Simpatična trboveljčanka pravi, da se je v šov prijavila predvsem zaradi oddaje same in zaradi šova in priznava, da je bila izkušnja izjemno zanimiva. "Ponovila pa je ne bi," pravi.

Ljubezni ne moreš stati na poti

Mnogo bolj zgovorna je bila o svojem izpadu drugo dekle iz Zasavja. "Ne moreš biti razočaran, če so čustva vmes," pravi Sonja Podbregar, ki jo je iz oddaje izločil 53-letni Miro Šinkovec iz Hotavelj. "Za mene je bilo to eno enkratno doživetje in lepa izkušnja. Zabavala sem se, spoznala pa sem veliko zanimivih ljudi," dodaja. Pravi, da se je v šov prijavila izključno iz radovednosti. "Zanimajo me medčloveški odnosti. Sploh to, kako se človek spozna, zaljubi in ustvarja partnerstvo. Želela sem videti, kako ljudje delujemo. In delujemo zelo različno. Z eno besedo, meni je bila izkušnja enkratna," pravi.

Je pa Sonja razkrila, da je Mira kljub izločitvi tudi že obiskala na njegovi kmetiji, tako da si je kmetijo tudi lahko ogledala. Pa je res ni prizadelo, ker je Miro ni izbral med tri, s katerimi je želel preživeti čas na kmetiji? "Ljubezni ne moreš stati na poti. Odločil se je, kot se je odločil in kot mu je narekovalo srce," odgovarja Sonja.

Sonja LPD

Sonja Podbregar pravi, da je bila izkušnja v šovu Ljubezen po domače zanjo enkratna. (Foto: POP TV)

Spremljajte oddajo Ljubezen po domače, vsak petek ob 21.00 na POP TV.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
AxisDei 20.03.2017 15:25:24
Oni ne iščejo dekleta, ampak deklo "z ugodnostmi." Sam sem ujel samo pet minut prve oddaje in kristalno jasno mi je bilo, da niso krive "razvajene mestne", ampak tisto, kar njim v glavi cinglja.
Več komentarjev