Spomladi bo dišalo po romantiki, vrača se Ljubezen po domače

Na POP TV in VOYO se vrača najbolj romantična resničnostna oddaja Ljubezen po domače. Vseh osem junakov slovenskega podeželja ste že spoznali, a le pet bo tistih, ki se bodo v prihodnjih oddajah potegovali za največjo nagrado. Katera dekleta so jim pisala in kdo od srčnih fantov je dobil največ pisem, bo znano že 3. 3. ob 21.00!

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Tanja Postružnik Koren - voditeljica LPD - 2

Ljubezen po domače se vrača v družbi voditeljice Tanje. (Foto: Mankica Kranjec)

Z veseljem vam razkrivamo termin predvajanja oddaje, ki jo že vsi nestrpno pričakujemo.

Ljubezen po domače prihaja na POP TV 3. 3. 2017 ob 21. uri!

Voditeljica oddaje Tanja Postružnik Koren o iskanju prave ljubezni: "Vesela sem, da bo oddaja zaživela. Med snemanji sem spoznala zanimive, delovne, zabavne, hudomušne, svojeglave in nasploh edinstvene ljudi. Skupaj smo preživeli neprecenljive dni, ki mi bodo za vedno ostali v spominu. Kulise, ki nas obdajajo, igre, ki jih igramo - vse to se razlikuje. A vsi ljudje smo v osnovi enaki – želimo biti ljubljeni!"

Vseh osem junakov slovenskega podeželja, ki se bodo skozi oddaje borili za ljubezen, ste že spoznali. Kdo bo prejel največ pisem in kdo ni imel te sreče? Samo pet srečnežev se bo v prihodnjih oddajah potegovalo za največjo možno nagrado – ljubezen! Katera dekleta so jim pisala? Nekatere izmed njih boste lahko spoznali že 3. 3. ob 21.00 na POP TV in VOYO.

Tanja jih je med snemanji že spoznala: "Občudujem vsako posebej, njeno zgodbo, izkušnje, znanja. Ženske se od žensk lahko ogromno naučimo! Rada jih poslušam, rada se z njimi pogovarjam, zanima me ženski svet! In energija, kaj vse ženska zmore, me vedno znova navdušuje!"

Se še spomnite vseh naših osem romantičnih junakov?

Ljubezen po domače

39-letni Denis Ambrožič prihaja iz Barke in je po horoskopu ribi. Svoj čas trenutno najbolj posveča turistični kmetiji in pivovarni, kar je njegov glavni vir preživetja. Pri sebi stavi na nežno in romantično naravo, izbranka njegovega srca pa bi morala biti poštena, delavna in ljubečega obraza. "Ste božanska bitja, ki nas osrečujete," še pove o nežnejšem spolu.

Drago Kraševec, z drugimi besedami Billy the kid, je 36-letni oven. Po poklicu je mizar, njegova največja strast so konji. Brez njih si ne predstavlja svojega življenja, saj je že od otroštva tesno povezan z njimi. Pri puncah najbolj ceni iskrenost, najraje pa pogleda za postavno črnolasko.

Jani Zorec

Jani Zorec (Foto: 24ur.com)

Jani Zorec je simpatični 24-letni kmetijsko-podjetniški tehnik. Romantični ribak, ki išče svojo sorodno dušo, prisega na delovne in poštene punce širokega nasmeha, ki imajo rade živali. Na njegovi kmetiji, katere glavna dejavnost je prireja mleka in mesa, bi dobra volja in delovne ročice prišle še kako prav.

25-letni Matej Rupar obožuje country stil. Zaradi preteklih izkušenj s šovi je precej vzljubil nastopanje pred kamerami, zato se oddaje, v kateri bo iskal svojo sorodno dušo, neznansko veseli. Ob sebi najbolj vidi žensko, ki je igriva in nagajiva, po temperamentu pa jo lahko primerja z divjo srnico. "Poslušajte svoje srce," sporoča vsem dekletom.

Vsestranski in podjetni Miran Šinkovec šteje 53 let. Šport mu pomeni v življenju veliko, najraje pa se ukvarja z golfom. Njegova glavna dejavnost je živinoreja, ukvarja pa se tudi z lesom in pridelovanjem električne energije. Pravi, da mu v življenju ne manjka veliko, hrepeni le še po iskreni in prilagodljivi ženski duši. "Vse bogastvo zamenjam za ljubezen," pravi Miran.

Življenjska strast vsestranskega 33-letnega Nejca Pavlovčiča so konji in vse, kar je z njimi povezano. Pravi, da je marljiv, čuten, srčen in obožuje humor. Ob sebi si želi divjo in prikupno žensko, ki ji ne manjka samozavesti, popoln zmenek pa bi zanj bil romantičen izlet s konjem na idlično jaso.

Simon Peter

Simon Peter

27-letni Simon Peter prihaja iz idilične turistične kmetije pod Peco, kjer se poleg živinoreje ukvarja tudi s proizvodnjo mleka. Pravi, da je nadvse zgovoren in prijazen fant, ki obožuje živali in naravo. V življenju se ne boji ničesar, rad ima vse, kar mu pride naproti. Pri dekletih zunanjost ni na prvem mestu, ga pa privlačijo živahne, sproščene in odkrite.

50-letni Tomaž Kržič prihaja iz Kamnika pod Krimom, njegova življenjska strast pa je petje, delo z živalmi in gozdarstvo. V oddajo se je prijavil, da končno spozna sorodno dušo. Meni, da žensko srce najlažje osvoji s komunikativnostjo in družabnostjo, od svoje izbranke pričakuje spretnost v kuhinji, pa tudi kanček predrznosti.

Uvodno oddajo, ki smo jo že predvajali na POP TV, si lahko pogledate TUKAJ.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
gangsterist 17.02.2017 13:24:05
bedarija na kubik
Več komentarjev