Matej Rupar

25-letni Matej obožuje country stil in prihaja iz Sela pri Robu. Zaradi preteklih izkušenj s šovi je precej vzljubil nastopanje pred kamerami, zato se oddaje, v kateri bo iskal svojo sorodno dušo neznansko veseli. Ob sebi najbolj vidi žensko, ki je igriva in nagajiva, po temperamentu pa jo lahko primerja z divjo srnico. "Poslušajte svoje srce," sporoča vsem dekletom.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (3)

  • LPD - tekmovalci
  • lpd kandidat
  • lpd kandidat

1. Matej se predstavi:

Sem preprost, simpatičen fant s podeželja, ki obožuje naravo, živali in spontano življenje. Po drugi strani pa sem tudi natančen in preračunljiv, dogodkov pa ne prepuščam naključjem. Zagotovo je bila udeležba v resničnostnem šovu Kmetija nov začetek eden izmed prelomnih trenutkov mojega življenja. Po šovu sem postal samozavestnejši in na življenje ter dogodke gledam drugače - ni vse samo črno belo, je mnogo pisanih barv. Poudaril bi predvsem to, da se trudim čim manj posvečati mnenjem drugih in čim več lastnim občutkom. Pred približno desetimi leti se mi je zgodil najljubši dogodek in to je bila udeležba na konjenici. Od takrat naprej me vedno obkrožajo konji in country stil.

2. Najbolj zanimiva anekdota iz tvojega življenja

Ko nekdo sprašuje, se je vedno težko spomniti. Vendar je bila zagotovo ta ena boljših. Ko sem odšel na nek ranč in spoznal prijateljico prijateljice, s katero je stekla debata, da zajaham še ne ujahanega žrebca. Seveda je bil to pravi rodeo, a k sreči brez padca, kar je punco tako prevzelo, da sva kasneje postala par.

3. Tvoja življenjska strast je?

Z eno besedo ... COUNTRY!

lpd kandidat

4. Zakaj si se odločil sodelovati v oddaji Ljubezen po domače?

Ker mi je v veliko veselje snemanje in nastopanje (takoj bi šel snemati kakšen film) in zaradi turizma - nekako je treba začeti. Vendar je bistvo oddaje najti ljubezen in če uspe tudi to, bo super.

5. Česa te je najbolj strah in česa se najbolj veseliš?

V oddaji? Najbolj to, da ne bi bilo nobene potencialne kandidatke in tako ne bi imel nobene izbire. Veselim se misli na to, da najdem pravo simpatijo.

6. Kako bi opisal svojo kmetijo in kaj je glavna dejavnost s katero se ukvarjaš?

Majhna visokogorska kmetija s prečudovito okolico in umirjenostjo. Glavna dejavnost pa je vzreja konj in rekreacija, kateri ne zaostaja pridelovanje zelenjave za lastne potrebe.

7. Kako izgleda tvoj običajni delovni dan?

Moj dan vsebuje predvsem krovska in tesarska dela, v popoldanskem času pa delo na kmetiji, kar je pač potrebno.

lpd kandidat

8. Kakšen tip ženske najbolj vidiš ob sebi in katere lastnosti so ti pri nasprotnem spolu najbolj pomembne?

Ob sebi vidim žensko, ki ima voljo do življenja, odkrivanja nečesa novega. Igriva, nasmejana, pripravljena poprijeti za delo in se sprostiti na zabavi. Zelo pomemben mi je sam odnos z osebo, da se dopolnjujeva, spoštujeva, seveda pa sta iskrenost in poštenost na vrhu prioritet.

9. Katere od tvojih lastnosti bo dekleta najbolj prepričala?

Težko rečem karkoli, verjetno različno, saj ima vsaka drugačne prioritete.

10. Ali v odnosih slediš svojemu srcu ali stojiš z nogami trdno na tleh?

Na splošno zelo rad sledim srcu brez pretvarjanja in s tem ne mislim, da kaj manj trdno stojim na tleh.

11. Kako bi opisal svoj popoln zmenek?

Zmenka nimam že vnaprej pripravljenega, niti o njem ne razmišljam, vendar ko bo čas za to, bo moj navdih ona in verjamem, da se bom kar najbolje potrudil.

12. Kakšen tip ženske ti bolj ustreza - divja tigrica ali plaha srnica?

Večino časa sem umirjen človek in divja tigrica mi ruši ritem. Najraje bi divjo srnico.

13. Imaš kakšno posebno sporočilo za vsa dekleta?

Seveda. Bodite to kar ste in poslušajte svoje srce. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
picolin 21.04.2017 22:59:42
matej izberi to črno trenerko fitneza al kaj je že ne vem točno ker edino ta je zate vse ostalo obup.matej privoščim ti srečo ker si zelo vredu in pošten fant takih je malo
intimnanega 29.05.2017 13:32:41
ta je prestara zanga
Več komentarjev