Miranova mati: Imel jih je že polno, a se vse prezgodaj konča

Mamino mnenje o bodoči snahi je za Mirana zelo pomembno. "Če imamo mi stik, naj bi ga imeli tudi starši in prijatelji, da ni čudne atmosfere," je razložil svoj pogled na medosebne odnose Hotaveljčan. Marina se je namreč lotila osvajanja njegovega srca tudi preko mame – ponudila ji je masažo stopal in pravi ženski klepet.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

miranova mati

"Pri Miranu ti nikoli ne bo treba veliko delati," je razložila Miranova mati.

Čeprav je Miran povabil na zmenek Ireno, pa Marina ni izgubljala časa. Miranovi mami je prijazno ponudila malce razvajanja in ženskega klepeta, kar ji je vidno godilo. "Mirana bo mogla znati 'rihtat', delat z njim ... Polno jih je imel, pa se zmeraj prej konča,« je razložila do zdaj neuspele poskuse sina, da bi si ustvaril zvezo, morda družino. Je pa tudi dodala, da pri Miranu nikoli ni treba veliko delati.

Ko se je Miran vrnil z zmenka z Ireno, je bil precej presenečen, ko je ob bazenu zagledal Marino in mamo med razvajanjem. "O, pa saj to si ti, mami," je vzkliknil, pozneje pa razložil, da je imel mamo za zelo zaprto in ni verjel, da se bo tako prepustila. "Ona se ne razdaja kar tako, me je zelo presenetila, da se je Marini tako zaupala," je še dodal Hotaveljčan. 

Ali bo Marini uspelo dobiti ključ do Miranovega srca, bomo morda videli že v prihodnji oddaji, ko se bodo začela razpletati in hkrati zapletati tudi ostale ljubezenske zgodbe. V petek, 21. aprila, na POP TV.  

ljubezen po domače

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 31
 
SKRIPT 19.04.2017 17:29:02
Manjka samo Pahor
Več komentarjev