VIDEO: Vzele so ga v svoje roke in ga učile plavati

Potem, ko so Tomaževe izbranke temeljito očistile hišo in uredile tudi svojega srčnega izbranca, so si za nagrado prislužile kopanje v bazenu. Tomaž si verjetno ni mislil, da bo deležen učne lekcije plavanja, dekleta pa so ob tem neizmerno uživala. "To doživetje mi bo ostalo v najlepšem spominu," so bile navdušene nad čudovitim dnem, ki je popestril bivanje na kmetiji.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ljubezen po domače 7. oddaja - 3

Tomaž je bil deležen hitre lekcije plavanja. (Foto: POP TV)

"Gremo na bazen," je naznanil Tomaž in s tem neizmerno razveselil svoje tri izbranke. "Sploh mi ni bilo jasno, da bomo na kmetiji lahko imeli malo morje, a Tomaž je vse uredil," je bila vesela gostobesedna Korošica Vida.

Sprva se je Tomažu v bazenu pridružila le Darinka, ki pa se je odločila, da ga bo naučila plavati, kar ji je skorajda uspelo. "Še malo pa bi znal," je vzklikal Tomaž navdušeno, dekleta pa so mu zatrdila, da sploh ni težko. Kljub temu, da Ema in Vida sprva nista želeli v bazen, saj sta bili brez kopalk, sta se kmalu le opogumili in se jima pridružili. "Nismo se vdale in smo se šle kopat," je komentirala Vida. Seveda pa ni manjkalo tudi šal na račun njihovih, predvsem pa Tomaževih kopalk.

Ob koncu dneva so se vsi strinjali, da so preživeli res čudovit dan. "To je najlepši dan danes," je dejala Ema, Vida pa se je strinjala, da ji bo to doživetje ostalo v trajnem spominu za celo življenje.

Naslednja epizoda zanimivega in vedno bolj napetega dogajanja na kmetijah nas čaka 21. aprila na POP TV.

ljubezen po domače

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
ojropaspi 17.04.2017 12:08:48
Zakaj pa niste napisali drugačen naslov: Vzele so mu ga v roke in so mu ga dvignile... Za novice bi bil super naslov...
kundalinigirl 19.04.2017 14:50:18
Hahaha,sam res.
Več komentarjev