VIDEO: 'Z zaprtimi očmi in skritim srcem ljubezni ne boš nikoli našel'

Po nepozabnem dnevu in uživanju v bazenu je Tomaž na zmenek povabil Vido. Skupaj sta odšla visoko nad Ljubljansko barje in občudovala živopisani razgled, ki se jima narisal pred očmi. Vida pa, hvaležna za trenutek, je s Tomažem popolnoma odkrito spregovorila o iskanju ljubezni. Več v videu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Vida se je odločila, da bo svoj zmenek izkoristila drugače. Do Tomaža je pristopila popolnoma iskreno in načela globoko debato o najmočnejšem čustvu na svetu. "Z zaprtimi očmi in skritim srcem ljubezni ne boš nikoli našel," mu je dejala. "Treba se je odpreti in si res zaželeti ljubezen, jo izkazati ... in jo boš tudi dobil." Tomaž je priznal, da si tega želi in si za to prizadeva, a je Vida dodala, da to ni dovolj. "Premalo je reči 'delamo', treba je resnično resnično ljubiti, pa boš ljubezen našel in zaživel." Vida mu je s temi toplimi besedami skušala vliti poguma za naprej in mu pokazati, da je močan moški: "Upam, da mu bo par besed ostalo v spominu in bo to izkoristil," je dejala po zmenku.  

Vida

Vida: "Če želimo, da se želje uresničijo, se je treba tudi žrtvovati."

Nadaljevala sta s pogovorom o otrocih. Vido je zanimalo, ali ima marljivi kmetovalec željo še kdaj v svojem naročju pestovati sinka ali hčerko. Tomaž ji je pritrdil, Vida pa nadaljevala: "Potem pa čim prej pot pod noge, poišči si tako žensko ... Če si samo želiš, pa nič ne narediš, bodo želje obstale. Če želimo, da se želje uresničijo, se je treba tudi žrtvovati."

Kaj pa Tomažu vse tri njegove izbranke resnično iz srca želijo in kako se je zmenek končal, preverite v videu in ne zamudite naslednje oddaje Ljubezen po domače, v petek, 21. aprila, ob 21.00, na POP TV

ljubezen po domače

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
jankoa 21.04.2017 14:32:47
Veliko je žensk, ki so same z odraščajočimi otroki. Tudi kakšno tako bi lahko Tomaž vzel k sebi, da bi bilo živahno na kmetiji. Toda, človek, ki je toliko let sam in navajen nekega svojega reda, bo to verjetno težko sprejel. Sreča je vedno na strani pogumnih!
Več komentarjev