Štiriletna hči v objektiv ujela seksi starša

Lola Ponce in Aarón Díaz, eden najbolj romantičnih in seksi parov med latino zvezdniki, sta na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri sta si privoščila penečo kopel. V objektiv pa ju je ujela kar njuna štiriletna prvorojenka.


Lola Ponce in Aarón Díaz se te dni mudita v italijanskem pristaniškem mestu Bari, ki leži ob Jadranskem morju. Lola je imela v omenjenem kraju nastop, na potovanju pa ju spremljata tudi njuni hčerkici Erin in Regina.

39-letna pevka, rojena v Argentini, je objavila fotografijo, na kateri z možem uživa v peneči kopeli, nato pa je objavila še eno, na kateri se namaka v sproščujoči kopeli.

''Obleka iz mehurčkov za vse,'' je v šali zapisala Lola, fotografijo pa je posnela njuna starejša 4-letna hčerka Erin.

 

 

Lola in 35-letni igralec Aarón Díaz, znan po vlogah v telenovelah Teresa in Santa Diabla, za zdaj ne razmišljata o še enem naraščaju. Lola je sicer dodala, da ne izključuje možnosti, da bi se družinica nekoč povečala, ampak da so trenutno zelo srečni.

Lola je od takrat, ko je v Veroni nastopila v muzikalu Notre-Dame de Paris, postala zelo priljubljena v Italiji. Slavna mamica pravi, da se vse da, če se hoče, in da imaš lahko poleg družine tudi uspešno kariero.

''Ženska se ne sme odreči sanjam, ampak to ne pomeni, da ne moreš imeti družine,'' je povedala Lola.

Zvezdnici so se uresničile tudi sanje, saj jo je doletela čast, da je zapela v duetu z italijanskim tenoristom Andreo Bocellijem uspešnico No llores por mí, Argentina.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
bodipameten 02.04.2017 16:41:16
bebavljenje hehe
Več komentarjev