40-letna zvezdnica z izrazito ozkim pasom smuknila v bikini

Nekateri menijo, da so za njeno vitko postavo krivi geni, spet drugi pa to pripisujejo njenim prehranjevalnim navadam in rednim treningom. Mehiška zvezdnica Marlene Favela, ki je lani slavila okrogli jubilej, je objavila novo fotografijo, na kateri navdušuje z zavidljivo postavo.

Marlene Favela, ki je pred več kot desetimi leti na naših TV zaslonih blestela v glavni vlogi v telenoveli Proti vetru (Contra viento y marea), je z leti v vse boljši formi. In to dokazujejo tudi njene najnovejše razgaljene fotografije.

Zvezdnica, ki je znana po izredno ozkem pasu, na družbenih omrežjih rada pokaže svoje atribute. Tokrat je objavila fotografijo, na kateri navdušuje v dvodelnih kopalkah in požela kar nekaj pohval na račun svoje vitke in lepo oblikovane postave, nekateri pa so občudovali njene kopalke.

 

 

Potem ko se je 40-letna igralka aprila lani poslovila z mehiških televizijskih zaslonov s telenovelo Pasión y Poder, kjer je igrala eno od glavnih vlog – vlogo zapeljive in fatalne Nine Montenegro – si je privoščila daljši premor. Čeprav se je v tem času udeležila nekaj avdicij, kot kaže, še ni našla prave vloge zase.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
stajerc3 23.04.2017 13:36:36
zagnal bi se v njo ko butelj v kredit
mkmorfius 15.05.2017 10:14:40
zagnal bi se vanjo kot svinja v buče...
Več komentarjev