FOTO: Nekdanja misica stopila pred oltar. To pa je razkošna poroka

Nekdanja Miss Universe 2010 Ximena Navarrete in njen partner, poslovnež Juan Carlos Valladares sta si obljubila večno zvestobo. Nevesta je blestela v čudoviti dolgi obleki, med povabljenci pa je bilo veliko zvezdnikov iz sveta telenovel. Mladopočenca pa že uživata na medenih tednih.

Nekdanja Miss Universe 2010 Ximena Navarrete, ki je leta 2013 zaigrala v glavni vlogi skupaj z Williamom Levyjem v telenoveli Vihar (La Tempestad), se je poročila. Sodeč po fotografijah, ki so hitro pricurljale na družbena omrežja, je bila poroka kot iz pravljice. Da o njeni čudoviti poročni obleki, pod katero se je podpisal priljubljeni mehiški modni oblikovalec in njen zelo dober prijatelj Benito Santos, ne izgubljamo preveč besed.

A post shared by Ximena Navarrete (@ximenanr) onXimena in njen partner Juan Carlos Valladares, ki sta veselo novico o zaroki oznanila avgusta lani, sta si večno zvestobo obljubila v prestolnici Mehike v cerkvi Capilla del Colegio de San Ignacio de Loyola.

Med svati je bilo ogromno zvezdnikov iz sveta telenovel, med njimi tudi pevka in igralka Daniela Romo, igralki Priscila Perales in Laura Carmine ter številni drugi. Manjkala pa seveda nista niti zaljubljenca Sebastián Rulli in Angelique Boyer. Bo njuna poroka naslednja?

Poroke se je udeležil tudi izjemno priljubljeni in uspešni mehiški glasbenik Alejandro Fernández, ki je z nevesto tudi zaplesal na svoj najnovejši singel Sé Que Te Duele.

A post shared by Ximena Navarrete (@ximenanr) on
Fotografije in videii s poročnega slavja so se hitro znašli na družbenih omrežjih, saj so jih svatje kot po tekočem traku delila s širšo javnostjo.Parček se je takoj po poroki odpravil na medene tedne, kjer že uživa v lepotah Nove Zelandije. Med drugim sta si s helikopterjem ogledala ledenike.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
dennin 11.04.2017 22:30:14
stara novica, smo že prebral 10 dni nazaj
Več komentarjev