Ko zvezdnica odvrže vsa zimska oblačila

Zima se je poslovila in to je opazila tudi mehiška pevka in igralka Thalia, ki je zimska oblačila zamenjala za poletna. 45-letnica je v dvodelnih zapeljivih kopalkah pokazala osupljivo postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera predstavnica mlajše generacije.

A post shared by Thalia (@thalia) on

Pevka Thalia je na objavljeni fotografiji na Instagramu le malokoga pustila ravnodušnega. Zvezdnica, ki je zelo aktivna na družbenih omrežjih, je pozirala v dvodelnih barvitih kopalkah, v katerih je hitro pritegnila veliko pozornosti. 45-letnica je s to fotografijo tudi uradno pozdravila pomlad.

''Vročina in sonce! Srečna, ker lahko vidim to spomladansko sonce! Končno se lahko poslovimo od zime!'' je pod fotografijo zapisala mehiška zvezdnica in svoj seksi videz dopolnila s sončnimi očali.

45-letna Thalia z možem in dvema otrokoma že več let živi v New Yorku. Čeprav je že pred leti igralsko kariero dala na stranski tir, se še vedno posveča glasbi, v zadnjem času pa je še najbolj dejavna v modnem svetu, saj ima svojo kolekcijo oblačil in modnih dodatkov.

Thalia

Thalia (Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
TeutonicKnight 13.04.2017 12:14:19
Kva bi jo zribal....
Več komentarjev