Šele po enem letu odkrito spregovorila o romanci

42-letni očarljivi Španec Ivan Sánchez in njegova 12 let mlajša partnerica Ana Brenda Contreras, ki sta uradno skupaj od februarja lani, sta prvič javno spregovorila, kako je preskočila iskrica ljubezni. Poglejte, kdo je naredil prvi korak.

42-letni Španec Ivan Sánchez in 30-letna Mehičanka Ana Brenda Contreras sta že med snemanjem telenovele Odpuščanje ljubezni (Lo imperdonable) poskrbela za govorice, da sta par. Zaljubljenca sta zdaj po več kot enem letu, odkar sta tudi javno priznala, da sta par, za mehiško revijo Vanity Fair ekskluzivno spregovorila o začetku zveze. Parček krasi tudi naslovnico omenjene revije.

Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez - 3

Ana Brenda Contreras in Iván Sánchez sta v glavni vlogi nastopila v telenoveli Odpuščanje ljubezni. (Foto: Televisa International)

''Bila je jesen in bila sem v New Yorku. V mestu, kjer se vsak lahko zaljubi. Poklical me je in mi rekel: ''Stvari so takšne in takšne. Bi želela poskusiti? Ne bo lahko, ampak jaz sem pripravljen,'' je za revijo o Ivanovem klicu povedala Ana Brenda.

Iván Sánchez in Ana Brenda Contreras sta v intervjuju med drugim spregovorila o njunem odnosu in podrobnostih, kako sta se spoznala. ''Kar mi je bilo pri najini ljubezenski zgodbi všeč, je to, da je bila stvar dveh odraslih. Podpirava se. Bila sva zaveznika. Bila sva dobra prijatelja,'' je pojasnila Ana.

Ampak njun začetek ni bil enostaven, saj je bil igralec v času, ko sta se zaljubila, še uradno v zvezi s svojo sicer zdaj že nekdanjo ženo Elio Galera, s katero ima dve hčerki. V javnost so lani namreč prišle Anine in Ivanove paparaco fotografije, zaradi česar je bila Elia prisiljena dati izjavo za javnost. V njej je prosila za spoštovanje zasebnosti zase in za hčerki.

Igralec je priznal, da je trenutno zelo zadovoljen s svojim življenjem: ''Zveza, v kateri se nikoli ne prepiraš, ne obstaja. Pomembno je, da se partnerja znata pogovoriti in zgladiti nesporazume. Poleg vsega se skoraj nikoli ne kregava, saj se na koncu vedno oba smejiva na ves glas. Predstavljajte si, ko oba razpravljava, jaz govorim z močnim španskim naglasom, ona pa govori 'norteño' (op. a., značilno narečje za Severni del Mehike). Pravkar sem umrl od smeha.''

 

A post shared by AnaBrenda (@anabreco) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
perkoluci 30.03.2017 08:25:46
oooo.kar je skrito je najbolj strastno to jaz dobro vem in moji ljubimci. obožujem poročene moške, obožujem jih.
Več komentarjev