'Ne morem razložiti te ljubezni, ki jo čutim do njega'

Thelma Madrigal se je pred tremi tedni razveselila rojstva svojega prvorojenca. S partnerjem sta mu dala ime Bernardo. Zvezdnica mehiških telenovel je z oboževalci delila ljubko fotografijo, na kateri pestuje sinčka.

Thelma Madrigal je na Instagramu objavila ljubko fotografijo, na kateri crklja svojega sina Bernarda. Pod njo je zapisala: ''Tri tedne je že, ko sem te spoznala. Ne morem razložiti te ljubezni, ki jo čutim do njega.'' Materinska ljubezen je res brezmejna.

32-letna igralka, ki smo jo pri nas lahko videli v telenoveli Grehi preteklosti (La Sombra del Pasado), je marca sporočila veselo novico, da pričakuje otročička. Mehiko je zaradi službenih obveznosti svojega moža Rodriga Iñiga zamenjala za New York, kjer se je mali Bernardo tudi rodil. Selitev v New Yorku bo izkoristila tudi za obisk kakšne igralske delavnice.

Za zdaj ne razmišlja o delu in uživa v radostih materinstva. Seveda pa upa, da bo dobila kakšno dobro ponudbo oziroma vlogo, s katero se bo vrnila na televizijske zaslone. Nazadnje je lani v Mehiki posnela telenovelo Corazón que Miente, v kateri je bil njen partner Pablo Lyle.

Thelma Madrigal

Thelma je nazadnje nastopila lani v telenoveli Corazón que miente. (Foto: Televisa Internacional)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
darkm 17.10.2017 11:52:07
menda že bere
Več komentarjev