Odšteva tedne do poroda

Mehiška pevka Anahi že nestrpno čaka rojstvo sina. Tokrat je z oboževalci delila novi fotografiji, na katerih je pokazala nosečniški trebušček. Na prvi pogled je videti, da med nosečnostjo ni pridobila veliko kilogramov.

A photo posted by Anahi (@anahi) on

 

Anahi že nestrpno čaka trenutek, ko bo lahko k sebi stisnila svojega prvorojenca. Zvezdnica je že v zadnjem obdobju nosečnosti in, kot kaže, ji je še vedno uspelo ohraniti postavo, le njen trebušček pridno raste, kar je za njeno stanje tudi pravilno.

Bodoča mamica je na Instagramu najprej objavila selfi, na katerem vidimo nosečniški trebušček in njeno vitko postavo. Nato je sledila še ena fotografija, na kateri sta se ji pridružila njena nečaka, Santiago in Patricio, ki imata svoji roki na njenem trebuščku. Pod njo je zapisala: ''Bratranci.''

Že oktobra so 33-letni zvezdnici pripravili baby shower oziroma zabavo ob prihodu novorojenčka. Z možem Manuelom Velascom imata zanj že izbrano ime, in sicer se bo imenoval Manuel kot njegov oče. Anahi svoje sledilce na družbenem omrežju tam pa tam razveseli s kakšno novo fotografijo.

 

A photo posted by Anahi (@anahi) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
redtraktor 18.12.2016 08:01:56
Me skrbi, da ni morda kaj narobe z mano ker res pojma nimam za kaj tu gre. Upam, da je vsaj v Mehiki znana, ker jaz še nikoli nisem slišal zanjo.
Več komentarjev