Po rojstvu otroka sta se razšla

Odkar sta Julián Gil in Marjorie de Sousa postala starša, je njun odnos na veliki preizkušnji. Čeprav rojstvo otroka običajno partnerja poveže, pa je pri zvezdniškem paru to imelo nasprotni učinek, saj sta se, kot kaže, razšla.

Čeprav Julián Gil in Marjorie de Sousa, ki sta se neizmerno veselila rojstva svojega prvorojenca Matíasa, še podala uradne izjave, da sta končala zvezo, pa njuna dejanja govorijo zase.

Julián Gil na Instagramu ne sledi več Marjorie de Sousa, čeprav mu ona še vedno. Njuna zadnja skupna fotografija je bila objavljena 28. januarja, kmalu po rojstvu njunega prvorojenca. Na fotografiji novopečena starša poljubljata sinove nogice, ki se je rodil en dan prej.

Parček je sinu ustvaril tudi svoj profil na Instagramu. Julián je iz svojega profila izbrisal vse fotografije, na katerih je bila Marjorie de Sousa, s tem pa še dodatno prilil olje na ogenj in poskrbel za govorice, da sta se resnično razšla.

Ko so bile govorice o njuni partnerski krizi vse glasnejše, je Julián s svojima otrokoma, ki ju ima že od prej, odpotoval na Japonsko.

 

A post shared by Julian Gil (@juliangil) on

 

46-letni Julián je nedavno o zvezi z Marjorie dejal: ''Ko bo kaj novega, pa naj bo to dobra ali slaba novica, jo boste slišali iz najinih ust.''

Med drugim so se nekateri tuji mediji razpisali, da je slavni igralec mehiških telenovel vložil tožbo zoper 36-letno igralko, ker mu ta ne pusti videti otroka.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
Djangoman 20.04.2017 12:02:23
Kdu?
Več komentarjev