Po treh mesecih ji je že nataknil zaročni prstan z ogromnim kamnom

31-letna igralka s kolumbijskimi koreninami Ximena Duque in njen partner Jay Adkins sta se zaročila. Za tako pomemben korak sta se odločila po komaj treh mesecih zveze. Bodoča nevesta je posnetek zaroke objavila na družbenih omrežjih.

Ximena Duque

Ximena Duque je zaročena. (Foto: AP)

Ximena Duque in njen partner, podjetnik Jay Adkins sta se zaročila v restavraciji Area 31 v Miamiju, na istem kraju, kjer sta se spoznala.

Zaljubljenca sta najprej uživala v slastni večerji, nato pa je Jay svojo izvoljenko obdaril z uhani znamke Tiffany & Co. Na ta način je želel odvrniti pozornost, saj ni želel, da bi njegova draga posumila, da gre v resnici za zaroko. Pred dnevi so namreč bodočega ženina opazili v zlatarni, kjer si je ogledoval prstane. Po večerji je njen dragi šel na kolena in jo po komaj treh mesecih zveze zaprosil za roko.

Spomnimo, da je bila Ximena pred tem kar šest let v zvezi z igralcem Carlosom Poncejem, s katerim sta se razšla februarja letos. 31-letno igralko je po sedmih mesecih zadela Kupidova puščica. Srečanje z Jayom je bilo zanjo usodno, saj je med njima takoj preskočila iskrica ljubezni.

Bodoča zakonca imata iz preteklih zvez že otroke. Ximena ima sina Christiana Carabiasa Duqueja, Jay pa hčerko.

V videu spodaj si lahko ogledate trenutek, ko je bodoči ženin svojo drago zaprosil za roko.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev