Pomanjkljivo oblečena pokazala svoje seksi obline

28-letna Angelique Boyer krasi aprilsko številko revije Open. Zvezdnica je za revijo posnela serijo fotografij, na katerih je videti še posebej seksi in zapeljiva. Nad njenimi atributi so seveda navdušeni tudi oboževalci.

A post shared by Revista OPEN (@revistaopen) on


Angelique Boyer je trenutno zelo zadovoljna s svojim življenjem, tako na profesionalnem področju kot v zasebnosti. 28-letna igralka, ki si je priljubljenost občinstva pridobila z vlogami v telenovelah Teresa in Vrtinec življenja (Lo que la vida me robó), je pozirala za revijo Open.

A post shared by Revista OPEN (@revistaopen) onZvezdnica, ki je že tri leta srečno zaljubljena in v zvezi z argentinskim igralcem Sebastianom Rullijem, je za aprilsko številko revije Open posnela seksi in zapeljive fotografije v bikiniju.

Nobenega dvoma ni, da se Angie, kot jo kličejo prijatelji, lahko pohvali z zavidljivo postavo, ki vzbuja občudovanje pri ženskah in hkrati poželenje pri moških. Tokrat pa ni prvič, da lahko občudujemo njene atribute. Zvezdnica je sicer že leta 2008 pozirala za eno od moških revij.Tako Angelique Boyer kot njen dragi Sebastian Rulli sta pred enim tednom slavila na podelitvi nagrad TvyNovelas oziroma sta domov odnesla vsak svojega mehiškega oskarja. Angie je prejela kipec za najboljšo igralko, Rulli pa za najboljšega igralca.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
 
jan.k94 02.04.2017 09:01:54
Zelo lepa ženska :)
Več komentarjev