Spoznajte novo Esmeraldo

Uspešnica Esmeralda iz leta 1997, v kateri sta v glavnih vlogah blestela Leticia Calderón in Fernando Colunga, bo po 20 letih dobila priredbo. V čevlje slepe Esmeralde pa bo stopila 27-letna mehiška zelenooka lepotica Claudia Martín.

Leticia Calderon

Leta 1997 je v naslovni vlogi istoimenske telenovele Esmeralda zaigrala Leticia Calderon. (Foto: Televisa International)

Mehiška medijska hiša Televisa se je odločila za priredbo telenovele Esmeralda, v kateri smo spremljali zgodbo revne in slepe mladenke. V novi različici zgodbe, ki jo pripravlja producent Ignacio ''Nacho'' Sada, bo slepo Esmeraldo odigrala zelenooka Claudia Martín. 27-letnica trenutno igra v romantični komediji Enamorándome de Ramón, in sicer vlogo Andree Medina, sestre glavne junakinje Fabiole.

Mladi igralki, ki je do zdaj imela manjši vlogi v telenovelah Un camino hacia el destino in Sueño de amor, vloga nove Esmeralde predstavlja velik mejnik, saj bo prvič odigrala glavno vlogo v karieri.

''Hvaležna sem producentu Nachu Sadi za to priložnost, ki je hkrati tudi velika odgovornost. In tudi hvaležna Televisi, ker upa staviti na nove talente. Mislim, da je to zelo pomembno,'' je za mehiške medije povedala Claudia. Eden od razlogov, da so se odločili zanjo – poleg igralskega talenta, seveda – je bil tudi, da ima igralka zelene oči. Prav to značilnost si deli z igralko Leticio Calderón, ki ji je leta 1997 vloga slepe Esmerlade prinesla svetovno slavo.

Zanimivo je, da se bo glavna junakinja tokrat imenovala Marina in ne Esmeralda. Zlobno Fatimo, ki jo je v telenoveli Esmeralda odigrala ena in edina Laura Zapata, bo upodobila igralka Frances Ondiviela. Na avdicijo sta prišla tudi slavna igralca in dobra prijatelja Cynthia Klitbo in Arturo Peniche, ki sta po 30 letih igralske kariere prvič snemala skupne prizore.

Priredba legendarne Esmeralde bo nosila naslov Sin tu mirada in jo bodo kmalu začeli snemati. Kdo bo njen televizijski partner, pa bo znano v prihodnjih dneh.

Frances Ondiviela

Frances Ondiviela, ki bo zaigrala zlobno Fatimo, lahko spremljate ekskluzivno na Voyo v telenoveli Padli angel (Santa Diabla). (Foto: Telemundo)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
flisd 22.08.2017 16:19:46
Vsaka telenovela je le ena navadna kopija. Vidiš eno in veš kaj se bo zgodilo v vseh ostalih 999-ih.
george1234game 25.08.2017 09:50:19
Tako kot tudi v vecini filmih in serijah. Ce pa ne gre po istem kopitu, pa se ljudje zopet pritozujejo zakaj ni srecen konec....
Več komentarjev