Srečno zaljubljena 30. rojstni dan proslavila v velikem slogu

Mehiška igralka Ana Brenda Contreras je minuli konec tedna imela dvojno slavje. Poleg božičnih praznikov je 24. decembra dopolnila še 30 let. Okrogli jubilej je praznovala v krogu svojih najbližjih in seveda svojega partnerja Ivana Sancheza.

 

Ana Brenda Contreras je v soboto, 24. decembra, praznovala 30. rojstni dan. Zvezdnica je minuli konec tedna praznovala v krogu svojih najbližjih in s partnerjem Ivanom Sanchezom.

Ker ima zvezdnica rojstni dan ravno na sveti večer, je že pred enim tednom v velikem slogu organizirala rojstnodnevno zabavo za prijatelje. Povabljenci so se zabavali v enem od mehiških hotelov do zgodnjih jutranjih ur.

 

 

Med povabljenimi je bila tudi igralka Grettell Valdez, ki je z Ano zaigrala v telenoveli Odpuščanje ljubezni (Lo Imperdonable), ki smo jo videli tudi pri nas. Ta je s svojimi sledilci na Instagramu delila video z rojstnodnevne zabave, kjer Ivan svojo drago na plesišču preseneti s torto in poljubom.

Spomnimo, da se je njuna ljubezenska zgodba začela med snemanjem telenovele Odpuščanje ljubezni (Lo Imperdonable), kjer sta oba nastopila v glavni vlogi. Novica, da sta par, je v javnost prišla februarja.

 

A video posted by Grettell Valdez (@grettellv) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
nesrečko 26.12.2016 19:11:16
To to novico sem čakal cel teden,hvala.
kemuri 26.12.2016 19:32:31
Mehiška mafija jih sili v objavo teh novic .
Več komentarjev