Vroča fotografija za lahko noč

William Levy, kubanski Brad Pitt, se trenutno mudi v Tokiu. Svoje zveste oboževalke na družbenih omrežjih je razveselil z novo fotografijo. Priljubljeni zvezdnik telenovel je tik pred spanjem v postelji posnel selfi.

A photo posted by William Levy (@willevy) on

 

William Levy že odšteva dneve, ko bo v kinematografe po vsem svetu prišel njegov najnovejši film Nevidno zlo: Zadnje poglavje (Resident Evil: The Final Chapter). Zvezdnik je zaradi svetovne premiere omenjenega filma že prispel v Tokio. Zvezdnik je v hotelski sobi posnel selfi, ki ga je delil s svojimi oboževalci na družbenih omrežjih.

Fotografija kubanskega zvezdnika je nastala tik pred spanjem, na njej pa vidimo njegove izrazito mišičaste roke. Pod njo je zapisal: ''Lahko noč iz Tokia.'' Levy je nato objavil tudi fotografijo, ki je nastala na ulicah Tokia.

William v filmu Nevidno zlo: Zadnje poglavje, ki v slovenske kinematografe prihaja januarja, igra vlogo Christiana, ki se bori za preživetje. ''Je rojen vodja, ne zaupa nikomur in ne bo se vdal brez boja,'' je postavni igralec medijem povedal nekaj besed o svojem liku.

 

A photo posted by William Levy (@willevy) on


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
bejbikaaaa 14.12.2016 12:07:46
Potem pa naj bi bile ženske foušljive! Sami negativni kometarji s strani decov!
Več komentarjev