Za 6. obletnico poroke na oddihu pri naših sosedih

Priljubljena mehiška zvezdnica Jacqueline Bracamontes in njen mož Martin Fuentes sta nedavno praznovala 6. obletnico poroke. Zaljubljenca sta se odločila, da jo proslavita tako, kot se spodobi, zato sta se odpravila na druge medene tedne.

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv) on

Igralka ter voditeljica Jacqueline Bracamontes, krajše Jacky, in Martin Fuentes sta odpotovala na romantični oddih v Italijo, svoje tri hčerke pa sta tokrat pustila doma. Zakonca trenutno uživata v obmorskem kraju Positano, obiskala pa sta tudi otok Capri. Par je navdušen nad naravnimi lepotami in arhitekturo, ki jo naša sosedna država ponuja.

''Dober dan Positano. Zaljubljena sem v ta raj,'' je pod eno od objavljenih fotografij, na kateri je objeta z možem, zapisala 37-letna Jacky, ki si bo to potovanje brez dvoma zapomnila.

Buongiorno Positano! Enamorada de este paraíso! @mft07 #Italia #Positano #sea #sun #relax #love #mylove

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv) on

Par je v Italijo prispel v sredo, 18. oktobra. Najprej sta se ustavila v kraju Barberino di Mugello, kjer sta si ogledala grad. ''V tem gradu se počutim kot princesa,'' je zapisala pod serijo fotografij na Instagramu, kjer ima 3,2 milijona sledilcev.

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv) on

Zakonca sta uživala tudi v kulinariki, med drugim sta si privoščila ribje jedi in raviole.  

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv) on

Jacky in Martin sta si večno zvestobo obljubila 1. oktobra 2011 v Guadalajari. 29. marca 2013 sta prvič postala starša deklice Jacqueline, njen bratec pa je ob rojstvu umrl. Leto kasneje 9. julija je dobila sestrico Carolino, lani poleti, natančneje 15. julija, pa se je družinica povečala še za eno deklico Renato.

A post shared by Martin Fuentes (@mft07) on

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 5
Mich Diam 03.11.2017 16:27:12
tole je pa zelo zelo pomembna novica!
Več komentarjev