Zvezdnica na obisku pri naših sosedih

Priljubljena mehiška igralka Marlene Favela si je po končanem snemanju filma vzela kar nekaj dni zasluženega oddiha. Med drugim je obiskala Madrid, Pariz, London, nazadnje pa se je ustavila tudi v Rimu. Utrinke s potovanja je delila tudi na Instagramu.

 

Marlene Favela je nedavno v Španiji končala snemanje filma Jesús de Nazareth (Jezus iz Nazareta), nato pa si je privoščila zaslužen oddih. Najprej je obiskala Madrid, nato je odpotovala še v London, kjer si je ogledala tamkajšnje tipične znamenitosti, dopustniške fotografije pa redno deli z oboževalci na Instagramu. Med drugim je obiskala tudi Pariz in se sprehodila po Elizejskih poljanah. Pot jo je nato vodila še do Rima, kjer se je fotografirala pred ogromnim amfiteatrom Kolosejem.Potem ko se je 40-letna igralka letos aprila s telenovelo Pasión y Poder, kjer je igrala eno od glavnih vlog, vlogo Nine Montenegro, poslovila z mehiških malih zaslonov in si vzela premor, ima očitno v rokavu nov adut. Udeležila se je avdicije za glavno vlogo v eni od prihajajočih telenovel. Mehiški producent Salvador Mejía namreč pripravlja novo telenovelo z naslovom Tierras Salvajes. Glavno moško vlogo je dobil postavni in mišičasti Cristian de la Fuente, ki je z lepo Marlene na avdiciji moral odigrati tudi nekaj skupnih prizorov. Ali je s svojim igralskim talentom prepričala tudi produceta, ki je pred leti poskrbel za uspešnico Esmeralda, za zdaj ni znano.

 
Marlene Favela smo pri nas lahko že gledali v kolumbijski telenoveli Zorro: Meč in vrtnica, v Rubi in Proti vetru, ter v venezuelski Srčna strast (Corazon apasionado).

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
Ana Sols 17.12.2016 22:54:38
lol no,koga pa to briga :D
Več komentarjev