Zvezdnika zavzela modno brv revije Dolce & Gabbana

35-letni Horacio Pancheri in 26-letni José Pablo Minor imata ne samo igralski talent, ampak obvladata tudi hojo po modni brvi. To je očitno opazil tudi modni oblikovalec Domenico Dolce, ki si ju je zaželel na svoji modni reviji, kjer sta blestela.

Italijanska modna hiša Dolce & Gabbana si je tokrat zaželela sveže latino obraze. Mehiški igralec s kolumbijskimi koreninami Horacio Pancheri in 26-letni Mehičan Jose Pablo Minor sta se udeležila milanskega tedna mode. Tokrat modne revije nista spremljala iz prvih vrst, ampak sta se v vlogi manekenov sprehodila po modni brvi ter predstavila novo kolekcijo jesen/zima svetovno znane italijanske modne hiše Dolce & Gabbana.

Čeprav sta oba zašla v igralske vode – Horacia smo pri nas na POP TV lahko spremljali v vlogi Renata v telenoveli Grehi preteklosti (La Sombra del Pasado), medtem ko je Jose Pablo igral v telenoveli Italijanska nevesta (Muchacha Italiana viene a Casarse)  sta se že med odraščanjem spogledovala z modnim svetom. Horacio je kariero začel kot model, Jose Pablo pa se z manekenstvom ukvarja že od 13. leta. V zadnjih letih je osvojil nekaj lepotnih nazivov, leta 2014 je predstavljal Mehiko na izboru Mister World v Angliji in na koncu zasedel odlično tretje mesto.

A post shared by Jose Pablo Minor (@jp_minor) on

Horacio in Jose sta se na modni reviji odlično izkazala, nista bila pa edina predstavnika iz latino sveta. Za glasbeno vzdušje je poskrbel nihče drug kot trenutno eden najpriljubljenejših kolumbijskih izvajalcev Maluma, ki je občinstvo razgrel z uspešnico Felices los 4 (Srečni vsi štirje) in najnovejšim singlom Corazón (srce).

Maluma

23-letni kolumbijski zvezdnik Maluma je na modni reviji odpel uspešnico Felices los 4 (Srečni vsi štirje) in najnovejši singel Corazón (Srce). (Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
SEJBOBOL 14.01.2018 19:32:56
Koga pa to briga ....
Več komentarjev