69-letni Ronnie Wood: Crkljanje dvojčic je moja ideja nebes

Skoraj 70-letni kitarist Rolling Stonesov Ronnie Wood je konec lanskega maja postal oče dvojčicama Gracie Jane in Alice Rose, ki mu jih je rodila trideset let mlajša žena Sally Humphreys. Postal je že petič in šestič oče, zdaj pa se je o tem razgovoril za revijo Hello!.

Water babies �de0d�de0e�df7c�df7c�df1e

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood) on

"Vsakič, ko sem z njo in dekletoma, je zame to najboljše, kar obstaja. Ko prideta k nama v posteljo in se vsi skušaj crkljamo, je to zame čudovito - moja ideja nebes. Je nekaj posebnega. Tako sta pridni in luštkani. Sem srečen človek," je za revijo Hello! povedal rocker Ronnie Wood, ki bo 1. junija praznoval 70 let.

Wood je zdaj manj na turnejah, očitno pa zelo uživa v očetovstvu, saj je lahko več z otroki, hkrati pa redno objavlja fotografije na družbenih omrežjih. Družina živi mirno življenje v britanskem  Hertfordshiru.

A post shared by Ronnie Wood (@ronniewood) on"Kot dvojčici vidita Ronnieja, sta zelo navdušeni. Vidi se jima na obrazih: jej, to si ti! Super je," je povedala Sally Humphreys.

Par se je poročil decembra leta 2012, gledališka producentka pa je dvojčici rodila lanskega maja. Wood ima sicer štiri odrasle otroke Jesseja, Leah, Tyrona in posvojenega sina Jamieja.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 18
stonickni 23.03.2017 20:43:21
Mamila delajo čudeže...
Več komentarjev