Angelina in Brad kupujeta posestvo v Istri

Najslavnejši zvezdniški par na svetu Angelina Jolie in Brad Pitt se je odločil, da bo kupil zemljišče v Istri. Hollywoodska igralca sta namreč po zadnjem obisku popolnoma navdušena nad Hrvaško.

Angelina Jolie in Brad Pitt

Zvezdnika resno razmišljata o nakupu posestva. (Foto: X17ONLINE.COM)

Znano je, da sta Angelina Jolie in igralec Rade Šerbedžija v dobrih prijateljskih odnosih. Hrvaški mediji poročajo, da sta se Angelina in Brad na Radetovo pobudo že srečala z znanim hrvaškim poslovnežem Dankom Končarjem, ki jima je ponudil atraktivno zemljišče nasproti Brionom. Ko se je Angelina pred dnevi mudila na Hrvaškem, kjer je predstavila svoj režijski prvenec, je dejala, da so otroci popolnoma navdušeni nad Brioni in da si jih želijo spet obiskati. Če se bosta slavna partnerja odločila za nakup zemljišča, bosta imela popoln razgled na morje.

Angelina Jolie je pred dnevi v intervjuju za hrvaške medije povedala: "Brad si že ogleduje fotografije in zelo sva zainteresirana za nakup posestva."

Če se bosta zvezdnika odločila za nakup, bosta imela za soseda slavnega Radeta Šerbedžijo, ki naj bi ju tudi prepričal o nakupu hiše v Istri. Prvi resni pogovori s prej omenjenim poslovnežem naj bi že stekli, in sicer naj bi prevzel nadzor nad gradnjo počitniške hiše.

"Približno leto in pol potrebujemo, da se izvede projekt," je povedal Goran Veljković, Dankov odvetnik.

Angelina in Brad pa nista prva, ki bosta imela hišo v Istri. Pred leti sta to že storila legendarni igralec Anthony Hopkins in voznik formule 1 Ralf Schumacher.

Angelina Jolie in Brad Pitt

Angelina Jolie in Brad Pitt (Foto: X17ONLINE.COM)

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 79
Tina Skrt 23.02.2012 22:14:22
Naj se raje pobereta tja od koder sta prišla. Pitt je že v redu, samo te babe ne prenašam
Več komentarjev