Benka predstavila pocestnico

Svetovna motoristična popotnica Benka Pulko je predstavila dolgo pričakovano knjigo Pocestnica.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (6)

  • Zoran Janković, Danilo Türk, Tomaž Domicelj
  • Joco Žnidaršič in Janez Pergar
  • Jerca Mrzel
  • Tjaša Ficko in Roman Jakič
  • Boštjan Romih
  • Mitja Meršol in Tomaž Domicelj
Benka Pulko

Benka Pulko je v ljubljanski Mestni hiše predstavila svoj o novo knjigo Pocestnica. (Foto: Damjan Žibert)

Benka Pulko je prvič uradno predstavila svojo novo knjigo, Pocestnica. Na predstavitvi v ljubljanski Mestni hiši so knjigo brali novopečeni predsednik države Danilo Türk, nekdanji urednik največjega slovenskega časnika Mitja Meršol in vsestranski medijski lik Boštjan Romih.

Povabljenci so namreč ob branju dogodkov iz let njenega življenja degustirali cenjena vina s Ptuja, med katerimi so najprej poizkusili žlahtno kapljico iz leta 2007, potem pa pokušali vse do letnika 1967. Po predstavitvi knjige so si gostje ogledali tudi razstavo popotnice imenovano Obrazi sveta. Središčna oseba same otvoritve je bil župan MOL Zoran Janković, ko je spustil v nebo 120 helijevih balonov ,v katerih so bila vabila vsem, ki jih bodo našli, da se pridružijo Benkini humanitarni akciji Svet na dlani.

Zoran Jankovič in Benka Pulko

Ljubljanski župan zoran Janković je otvoril razstavo fotografij Obrazi sveta. (Foto: Damjan Žibert)

To je nov projekt, v katerem bo v sklopu svoje fundacije Verjemi vase in osvoji svet popotnica pomagala do boljšega računalniškega opismenjevanja slovenskim osnovnošolcem. Za dober začetek je poklonila svoje fotografije, ki so jih prodali na dražbi takoj po otvoritvi, kjer so novemu projektu dali velik zagon.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
vejicavejica@yahoo.com 16.11.2007 11:40:55
Bravo Benka! Res si tečna, ko trkaš na vest zafrustriranih Slovenčic, ki ne vidijo dlje kot do svojih bradavičk. Saj res,
danes lahko vsak prepotuje svet, sam ne vem zakwa ga ne. Gobčenje je krasno in zelo nenaporno opravilo. Ko bo v Sloveniji več takih kot si ti nam bo veliko bolje! Le tako naprej!!
Več komentarjev