Besna, ker jo je ponižal

V medijih še vedno odmeva ločitev Ashtona Kutcherja in Demi Moore. Na prvi pogled je videti, da še ni konec pranja umazanega perila, saj so na dan prišle nove podrobnosti iz njunega življenja. Tokrat se je razgovoril igralkin prijatelj.

Demi Moore

Demi je jezna na nekdanjega moža, ker jo je ta ponižal. (Foto: Reuters)

Potem ko je odvetnik ameriške igralke Demi Moore njenega nekdanjega moža Ashtona Kutcherja označil za arogantnega in skopuškega, se je v celotno zgodbo vpletel tudi njen prijatelj, ki je želel ostati anonimen.

Demi Moore in Ashton Kutcher

Demi se še ni povsem sprijaznila z dejstvom, da je njunega zakona konec. (Foto: Reuters)

"Demi je zelo jezna in besna na Ashtona, ki jo je ponižal ter z njo zelo grdo ravnal. To je tisto, kar jo najbolj jezi. Na splošno ga želi razjeziti tako, kot je on njo, ker je to edini način, ki ga pozna. Demi je bila popolnoma uničena, ko jo je Ashton prevaral. Še vedno si ni popolnoma opomogla zaradi tega. Ljubila ga je in še vedno ni pripravljena pustiti vsega," je razkril prijatelj 50-letne igralke.

Ashton in Demi sta se 17. novembra leta 2011 dokončno razšla, kar se je zgodilo po tem, ko je igralec septembra skočil med rjuhe s Saro Leal, ki ji je dejal, da je že ločen, čeprav je bila resnica popolnoma drugačna.

Potem ko je 35-letni Ashton po letu dni ločenega življenja z Demi Moore lanskega decembra tudi uradno vložil zahtevo za ločitev, je korak naprej naredila tudi 50-letnica in privolila v ločitev. Demi se sicer zaveda, da ne more dobiti toliko denarja, kot ga hoče, vendar pri sebi čuti, da mora vsaj poskusiti.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
 
wingspan15 10.03.2013 16:22:53
Le kaj je pričakovala od razvajenega otročaja, saj bi ji lahko bil sin.
Več komentarjev