Bi jo prepoznali? Takšna je bila pred operacijami

Blac Chyna je - poleg po nenehnih divjih sporih z Robom Kardashianom - znana po nenehnem spreminjanju svojega videza. Predvsem rada spreminja svojo pričesko, pa tudi občasno kakšen del telesa. Zdaj pa je v javnost prišla njena fotografija iz časov, ko še ni bila slavna in je delala v frizerskem salonu. Kaj pravite, vam je bolj všeč naravna ali takšna, kot je zdaj?

Fotogalerija (4)

  • Blac Chyna - 1
  • Blac Chyna - 5
  • Blac Chyna - 7
  • Blac Chyna - 4

29-letna nekdanja striptizeta in mati dveh otrok Blac Chyna je zelo znana po nenehnem spreminjanju svojega videza. Nikoli se ne ve, kakšna bo stopila iz hiše - predvsem rada spreminja svoje pričeske. (V zgornji galeriji so njene fotografije stajlingov samo prejšnjega meseca.)

Seveda pa rada spreminja tudi dele telesa, tako naj bi tudi po porodu na hiter način prišla do vitke postave, vse to pa je plačal nekdanji partner in oče hčerkice Dream Rob Kardashian, s katerim je v divjem sporu. 

Zdaj je na Twitterju nekdo objavil Chynino fotografijo iz časov, ko še ni bila slavna in je delala v frizerskem salonu. "Angela, preden je postala Blac Chyna. Imela je celo normalno službo!" piše ob fotografiji. 

Pred vsemi operacijami je bila namreč videti tako:

Chyna pa je poleg spreminjanja svojega videza zadnje čase zaposlena z bitko, ki jo bijeta z Robom. Zahtevala je namreč prepoved približevanja, ker naj bi se ga bala, sodišče pa ji ga je odobrilo, čeprav Rob vztrajno zanika, da ji ni storil nič žalega in da je ona tista, ki se vede neprimerno. Trdi, da ga je pogosto varala, da ga je izkoriščala, saj ji je plačal operacije, da je po porodu lahko kmalu dobila nazaj svojo postavo in podobno.

Ravno zdaj se prepirata glede nakita, vrednega 100.000 dolarjev (87.000 evrov), ki ga Chyna noče vrniti Robu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
 
trumpipumpi 17.07.2017 18:00:07
kakšen fris!!!za vinograd,škorce preganjat
Več komentarjev