Blake ob sestri in mami z novo pričesko prava paša za oči

Blake Lively se je udeležila posebne projekcije svojega novega filma All I see Is You, v katerem igra slepo žensko. Ob tej priložnosti je presenetila z novo pričesko in tako poskrbela, da so bile vse oči uprte vanjo.

Blake Lively - 5

Blake na predstavitvi nove drame All I see Is You. (Foto: AP)

Blake Lively - 2

Blake Lively (Foto: AP)

Blake Lively v novem filmu All I see Is You igra slepo žensko Gino, ki se ji po presaditvi roženice povrne vid. 30-letnica je dejala, da se je že na začetku zaljubila v vlogo, zgodbo in na način, kako je zgodba napisana.

’’Vedno sem mislila, da prizori, ki vsebujejo goloto, odvračajo pozornost. Če so v prizoru gole prsi, to ne pomeni, da si jih želiš, ampak, če so razgaljene, jih seveda pogledaš,'' je prepričana Blake, ki je s tem želela povedati, da goli prizori gledalcu odvračajo pozornost od zgodbe, zato še nikoli ni sprejela vloge, ki bi od nje zahtevala, da se razgali. Vse do zdaj, ko je sprejela vlogo v filmu All I see Is You.

Zvezdnica je na posebni projekciji filma presenetila z novo krajšo pričesko, ki ji zelo pristaja. Igralkini oboževalci se zdaj sprašujejo, ali si je Blake krajšo pričesko omislila samo za krajši čas, saj je isti dan na snemanju njenega novega filma A Simple Favor imela daljše lase. Mogoče pa je posegla po podaljških za lase.

Na predstavitvi nove drame je tokrat blestela v oblačilih modne hiše Ralph & Russo, videz pa je dopolnila z nakitom oblikovalke Lorraine Schwartz. Na dogodek je prišla s svojo sestro Robyn in mamo Elaine.

Blake Lively - 1

Sestri Robyn in Blake ter njuna mama Elain Lively (Foto: AP)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
TSTU 12.10.2017 20:55:21
po kom je te Blake lepotica?
Več komentarjev