Bogatejša je od njega, a ga želi vseeno obrati?

Po pisanju ameriških medijev naj bi se ločitev Demi Moore in Ashtona Kutcherja vrtela predvsem okoli denarja, saj skupnih otrok nimata. Igralka naj bi domnevno od njega želela iztisniti toliko, kot od nekdanjega moža Brucea Willisa.

Demi Moore in Ashton Kutcher

Kutcher je doslej z vlogami zaslužil precej manj kot Moorova. (Foto: Reuters)

Po pisanju TMZ.com naj bi si Moorova želela enako ločitveno poravnavo glede financ in premoženja, kot jo je dosegla pri ločitvi od zvezdnika filmov Umri pokončno. Kaj točno sta se dogovorila ob ločitvi leta 2000, ni znano, a Demi naj bi v žep pospravila ogromno denarja.

Ob tem je zanimivo, da naj bi imela zvezdnica filma Striptiz precej več pod palcem kot Kutcher. Za vlogo v omenjenem filmu naj bi leta 1996 prejela 12,5 milijona dolarjev, kar je bila tedaj najvišja vsota, ki jo je v filmski zgodovini prejela katera od igralk. Med nepremičninami, ki jih ima, je samo njeno newyorško stanovanje vredno 25 milijonov dolarjev.

Kot je znano, naj bi zahtevo za ločitev želel prvi vložiti Kutcher, a je iz spoštovanja to prepustil njej. Ker se v letu dni stvar ni premaknila z mrtve točke, je v petek naredil ta korak.

Ashton Kutcher in Demi Moore

Ljubezni je konec. Bo njuna ločitev umazana ali se bosta vendarle dogovorila?

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
TITO50 24.12.2012 20:54:48
Moja pri 60setih bolje izgleda pa še bat se mi ni treba da bi me oskubla.
Več komentarjev