Kako bosta poimenovala prvorojenca?

Potem ko je svet obšla novica, da bosta Kim Kardashian in Kanye West letos zibala, se že pojavljajo ugibanja o otrokovem imenu. Da bi jima nekoliko olajšali delo, so tuji mediji na podlagi zvezdniških imen otrok iz preteklosti objavili nekaj predlogov.

Kim Kardashian in Kanye West - 1

Bosta nadaljevala družinsko tradicijo? (Foto: X17 Agency)

Po najbolj predvidljivem scenariju bosta Kim in Kanye sledila družinski tradiciji in otroku izbrala ime, ki se bo začelo na črko K. Vendar pa to nikakor ni pravilo. Predvsem po tem, ko ga je že prelomila Kimina starejša sestra Kourtney in svoja otroka poimenovala Mason in Penelope. Bosta zvezdnika sledila tradiciji ali bosta poskrbela za kakšno nenavadno presenečenje? Morda pa bosta izbrala ime s predlaganega seznama.

Kimye: Gre za preprosto izpeljanko iz njunih imen. Kim + Kanye = Kimye. Podoben primer je mogoče zaslediti tudi v filmski sagi Somrak. Renesmee, hčerka glavnih junakov Belle in Edwarda, je namreč ime dobila po babicah, Renée in Esme.

Kalifornia: Lahko bi se zgledovala po igralki Reese Witherspoon, ki je navdih za ime svojega sina našla v ameriški zvezni državi Tennessee. Glede na to, da se par rad mudi v Kaliforniji, bi bila mogoče to prava izbira.

Hazelnut: Poimenovanje otrok po hrani je v navadi že nekaj časa. Dober primer je Gwyneth Paltrow, ki je hčerko poimenovala Apple (Jabolko). Ker Kim in Kanye preprosto obožujeta jogurte, bi si mogoče lahko za svojega otroka omislila ime po najljubšem okusu. Hazelnut (lešnik).

Cannes Calabasas Midori Omari Mercy Kardashian - West: V tem primeru bi se zgledovala po igralki Umi Thurman, ki je svojo hčerko poimenovala Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman - Busson.Vsako ime ima namreč svoj pomen.

Red Six: Ime morda spominja na nekakšnega otroškega vohuna, vendar je navdih zanj mogoče iskati v imenu hčerke pevke Beyonce in raperja Jay-Z-ja, Blue Ivy. Medtem ko je modra barva najljubša barva pevcev, je rdeča najljubša barva bodočih staršev, šest pa njuna srečna številka.

Kim Kardashian in Kanye West

Kim in Kanye sta v veselem pričakovanju. (Foto: X17 Agency)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
black123rose 02.01.2013 15:36:42
Ker Kim in Kanye preprosto obožujeta jogurte, bi si mogoče lahko za svojega otroka omislila ime po najljubšem okusu. Hazelnut (lešnik).

O_O
Petra Vidovič 03.01.2013 23:29:17
Moj izraz ni bil takšen samo pri lešniku, ampak tudi pri modri šestici, kimye in kaliforniji. Če pa data tak otroku ime, potem pa sta res trčena do amena.
Več komentarjev