Brazilska lepotica v bikiniju spet 'glavna' na plaži

Alessandra Ambrosio že nekaj dni uživa v toplih krajih. Zvezdnica se trenutno potepa v brazilskem obmorskem kraju Florianópolis, od koder redno objavlja mamljive dopustniške fotografije, na katerih razkazuje svoje telo.

Medtem ko so pri nekaterih priprave na ''beach body 2018'' že v polnem teku, je slavna manekenka Alessandra Ambrosio že pripravljena na poletno sezono. Zvezdnica že nekaj časa uživa na rajskih brazilskih plažah, kjer se predaja vročim sončnim žarkom, lenarjenju in supanju.

36-letna Brazilka, ki zahvaljujoč svoje manekenske postave služi mastne denarce, s svojimi oboževalci na Instagramu, kjer ima devet milijonov sledilcev, redno deli utrinka s svojega življenja. Tokrat je objavila kar nekaj vročih dopustniških fotografij.

Na plaži si je med drugim privoščila tudi sladko in okusno pino colado, fotografijo le te, ki je prava paša za oči, pa je objavila na družbenih omrežjih. Njeni oboževalci so bolj kot pijačo, bili bolj pozorni na njeno telo v kopalkah ter pod fotografijo zapisali, kar nekaj komplimentov na račun njenega morskega videza.

Alessandra je že večkrat pokazala, da zna uživati življenje z veliko žlico, saj se njen moto glasi: ''Nenehno na počitnicah.''

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
pepcaXkunaverjeva 15.01.2018 10:12:33
KONČNO ENA BREZ CELULITA!!! še obstajajo...
Več komentarjev