Cena slave? Bulimija in ekscesno rockersko življenje

Zvezdnik serije in filmov Jackass, zdaj 37-letni Bam Margera, je priznal, da se je na višku slave, ob prelomu tisočletja, bojeval z motnjami hranjenja. Njegovi starši pa so prepričani, da so se njegove težave z zasvojenostmi začele, ko se je začel družiti z rock zvezdniki.

Bam Margera in žena Nicole Boyd

Bam Margera in žena Nicole Boyd leta 2014. Zdaj živita v Španiji in pričakujeta tretjega otroka. (Foto: AP)

37-letni profesionalni rolkar Bam Margera, ki je zaslovel z odbito serijo Jackass in tudi kasnejšimi filmi, je za Vice spregovoril o svojih težavah z bulimijo in zasvojenostmi.

Njegova starša April in Phil Margera pa menita, da so se njegove težave z alkoholom začele, ko se je Bam začel družiti z rock zvezdniki, kot je Ville Valo iz finske zasedbe HIM. "Spominjam se, da sva bila z Valom v Londonu, ko se je zbudil ob 12. uri in odprl pivo. To je bilo prvič, da me je nekdo seznanil s popivanjem tekom dneva. Sam nisem začel piti pred 24. ali 25. letom, nato pa je rockersko življenje hitro ušlo iz nadzora," je priznal zvezdnik.

Kot je povedala njegova mama, se ji je Valo zdel zelo prijazen človek, ki "je večinoma pil, a skoraj nikoli jedel". Bam pa je nato začel popivati, ker mu je to bilo všeč, a se je kmalu sprevrglo v bruhanje oz. bulimijo. Ker je bruhal, je bil prepričan, da se tako ne bo zredil. Odvisnosti se je nato znebil, je pa res, da je pridobil precej kilogramov, dejstvo pa je tudi, da je njegov oče precej krepak možak.

Bam danes živi v Španiji z ženo Nicole Boyd, s katero pričakujeta tretjega otroka.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
Trolls 12.09.2017 16:44:37
viva la Bam
Več komentarjev