Charlie Sheen bo znova Carlos Estevez

Hollywoodski igralec Charlie Sheen se vrača k svojim mehiškim koreninam. V svojem zadnjem filmu Machete Kills bo podpisan kot Carlos Estevez, kar je njegovo pravo ime.

Charlie Sheen

Si bo Sheen dokončno spremenil ime? (Foto: X17ONLINE.COM)

''Ko se zjutraj zbudim, nimam občutka, da sem Latinoameričan. Sem belec v Ameriki,'' je Sheen povedal lani v nekem intervjuju.
Igralec, ki se je 3. septembra 1965 rodil kot Carlos Estevez, je že pri štirih letih postal Charlie, kajti tako so ga lažje razlikovali od strica, ki je bil prav tako Carlos. Ko je začel snemati filme, si je spremenil še priimek, enako kot njegov oče Martin Sheen, katerega pravo ime je Ramon Gerardo Antonio Estevez. Po drugi strani je zanimivo, da si Martinov sin in Charliejev brat Emilio Estevez nikoli ni spremenil imena.

Martin Sheen je sicer že pred leti priznal, da ni ponosen, ker si je spremenil ime. ''Eno mojih največjih obžalovanj je, da nisem ohranil imena, ki mi je bilo dano. Vem, da je to motilo mojega očeta,'' je povedal leta 2003.

Martinov oče Francisco Estevez Martinez se je v ZDA preselil iz španske Galicije, njegova žena Mary-Ann pa je bila Irka.

Martin Sheen in Emilio Estavez

Oče in sin, a z drugačnima priimkoma: Martin Sheen in Emilio Estevez. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
milicevic 26.05.2013 13:39:19
nism vedo da so mehičani pa španci isti šmorn. hvala za lekcijo 24ur:)
Super1337 26.05.2013 20:55:36
Na 24ur se vsakič kaj novega *naučimo*... hehehehe
Več komentarjev