Chrissy Teigen je 'kraljica obdarovanja' Kris Jenner pustila brez sape

Ko v mestu angelov rojstni dan praznuje ena najbolj znanih malčic na svetu, to seveda ne more miniti brez velikega pompa. Mala Luna, hčerka slavnega para Chrissy Teigen in Johna Legenda, je od slavne "mamadžerke" Kris Jenner dobila posebno presenečenje.

Dan po tem, ko je ena najbolj slavnih malčic na svetu, Luna, praznovala svoj prvi rojstni dan z družino in bližnjimi prijatelji, je hčerka slavnega para Johna Legenda in Chrissy Teigen od slavne "mamadžerke" Kris Jenner dobila pravo presenečenje.

Chrissy je na družbenih omrežjih pokazala, s čim je enoletnico obdarila Kris: s kar dvema prikupnima avtomobilčkoma, s katerima se bo lahko mala Luna kar sama odpeljala na igralne urice k prijateljem. 


"Potrebujem večjo garažo," se je 31-letna manekenka pošalila na Twitterju. "Kraljici darovanja je spet uspelo. Kris, ti si nora, radi te imamo!" je dodala.

Ni slabo za prvi rojstni dan, kajne?

Seveda sta dan prej tudi John in Chrissy svojo princesko obdarila z več darili, eno izmed njih je bilo tudi prevozno sredstvo – avtomobilček:

Preteklo leto je bilo za mlade starše zelo posebno, nepozabne trenutke so pridno dokumentirali na družbenih omrežjih vse od Luninega rojstva. Seveda je Chrissy v ganljivem zapisu na družbenih omrežjih voščila hčerki. "Vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan, Lu! Ti si vsi najboljši deli naju obeh in ne morem verjeti, koliko se je zgodilo v tvojih prvih 12 mesecih življenja. Rada te imava do lune in nazaj," je zapisala.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Slavja za malo Luno pa še ni konec. Nadaljuje se – kje drugje – pri družini Kim Kardashian, kjer bo lahko svoje nove pridobitve pokazala Kiminima otrokoma North in Saintu. Kim in Chrissy sta namreč zelo dobri prijateljici.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
 
bakiras 17.04.2017 09:44:39
Nam cudno, njim povsem normalno. Tak je svet bogatasev.
Več komentarjev