Chrissy Teigen: Nisem si mislila, da se to lahko zgodi tudi meni

Manekenka Chrissy Teigen se je lanskega aprila razveselila prvorojenke Lune. S tem, kako se je spopadala z nosečnostjo, porodom in življenjem z novorojenčkom, je iskreno govorila tudi z mediji in oboževalci. Vseeno pa je zadržala nekaj zase – vse do zdaj, ko je spregovorila tudi o boleči temi.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen je aprila prvič postala mamica. (Foto: AP)

John Legend in Chrissy Teigen sta se prve hčerke razveselila aprila lani, po besedah neimenovanega vira pa sta zvezdnika že v mislih, da bi malčica v kratkem dobila bratca oziroma sestrico. Chrissy je že večkrat dejala, da se ji zdi starševstvo zabavno in nikoli dolgočasno, saj je kot novopečena mama vedno na trnih. Na Twitterju zvezdnica redno deli tudi izpovedi iz vsakdanjega življenja, se šali na račun pridobljenih kilogramov ter ne skriva niti svojih nosečniških strij.

Do zdaj pa ni želela govoriti o eni zadevi, in sicer o tem, da se je tudi ona spopadala s poporodno depresijo. "O tem želim spregovoriti zaradi tega, ker zdaj razumem, da se to lahko zgodi vsaki ženski, in ne želim, da bi se zaradi tega počutile v zadregi ali osamljene. Ne želim se pretvarjati, da vem vse o poporodni depresiji, ker je za vsako žensko drugače. Toda vem eno stvar – vsaj zame to velja – že to, da o tem govorim, mi pomaga."

Novinarju je še dejala, da je šla k zdravniku že pred poletjem, spremljal jo je tudi John. "Pogledala sem zdravnika, in moje oči so postale solzne, naveličana sem bila bolečine, spanja na kavču, zbujanja sredi noči, bruhanja, tečnobe ... nisem več uživala, nisem videla prijateljev. Zmanjkalo mi je energije tudi za sprehode s hčerko ... In zdravnik mi je takrat pojasnil, kaj se dogaja z menoj."

Za konec je še dodala, da o tem ni želela prej govoriti, ker je bila prepričana, da se njej to ne more zgoditi: "Imam čudovito življenje, imam dobro podporo – mož, moja mati, varuška ... Toda tega ne moremo nadzirati ... depresija ne izbira. Toda vseeno sem se počutila sebično in čudno, da se moram tudi jaz boriti s tem ... "

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
pizzamargerita 06.03.2017 23:19:24
bullshit. prevec cajta in prevec pomocnikov in prevec branja izpovedi drugih nesposovnih mam na internetu. Vsaka zenska zna in zmore biti mama svojemu novorojencu! Danes jih mediji prepricujejo kako je to komplicirano, tezko, stresno, skratka grozno. seveda se ti zivljenje precej spremeni Zenska, ki misli, da je starsevstvo le sprehod z novim vozickom, pade pa res na trda tla in ni cudno da takoj razglasi da je v depri. Ker ne spi vso noc, ima manj casa zase kot prej, ne more zurat za vikend kot prej., iti na potovanje kot prej...ene se pac nicemur niso pripravljene odreci. le kaj so mislile ko so se odlocile za otroka.
Več komentarjev