FOTO: Coco razveseljuje z bikini jogo

Nicole Austin, mnogim znana kot Coco, starleta, resničnostna zvezdnica in seveda žena raperja in igralca Ice-T-ja, še naprej skrbi za številne oboževalce. Na Instagramu, kjer ima skoraj milijon sledilcev, tako ponuja od bikini joge do svoje fintes aplikacije.

Fotogalerija (9)

  • Nicole Coco Austin - 8
  • Nicole Coco Austin - 9
  • Nicole Coco Austin - 1
  • Nicole Coco Austin - 6
  • Nicole Coco Austin in Lady Gaga
  • Nicole Coco Austin in Amber Rose
  • Nicole Coco Austin - 4
  • Nicole Coco Austin - 2
  • Nicole Coco Austin - 7

Seks bomba s srbskimi koreninami Nicole "Coco" Austin še vedno ne more iz svoje kože, saj ves čas skrbi za svojih skoraj milijon sledilcev na Instagramu, za zraven pa je poslovna ženska, ki točno ve, kako lahko s pomočjo svojega telesa odlično služi. 36-letnica, ki je od leta 2001 poročena z raperjem in igralcem Ice-T-jem, zadnje čase poleg koledarjev in svojega bloga trži tudi svojo fitnes aplikacijo, s sestro pa uprizarjata bikini jogo, dostikrat kar v visokih petkah.

Nicole Coco Austin - 1

Sestri Austin v polni akciji "bikini joge". (Foto: Instagram)

Kar morda ni najbolj praktično, zagotovo pa dobro izgleda, o čemer pričajo tudi na deset tisoči "všečkov", ki jih redno dobivajo njune objave oz. fotografije. "Če mislite, da belke ne morejo imeti konkretne zadnjice, potem niste videli dovolj belk!" se je nekoč pošalil Ice-T in pri tem zagotovo mislil na svojo ženo, ki so ji nekateri zlobni jeziki v preteklosti očitali, da si je ritko dala umetno povečati.

Nicole Coco Austin - 6

Z možem Ice-T-jem, ki je nekoč dejal, da "če mislite, da belke ne morejo imeti konkretne zadnjice, potem niste videli dovolj belk!" (Foto: Instagram)

A Coco se kaj dosti ne vznemirja, saj njen posel teče kot dobro namazan stroj, čeprav se je njun resničnostni šov Ice ljubi Coco po treh sezonah končal februarja lani. Menda razmišljata o novem šovu, sicer pa se Coco rada druži tudi z zvezdniškimi prijateljicami, kakršne so Lady Gaga ali Amber Rose.

Nicole Coco Austin - 7

Coco v videospotu za pesem zasedbe Body Count Institutionalized. (Foto: YouTube)

Da je svojemu možu zvesta tudi v njegovi glasbeni karieri, priča dejstvo, da je velikokrat z njim na koncertih zasedbe Body Count, kot dokazuje z eno od fotografij na Instagramu, ogledate pa si jo lahko tudi v najnovejšem videospotu zasedbe za pesem Institutionalized. Zasedba je v imenu novega albuma Manslaughter na evropski turneji. V naši bližini jih bo najprej moč ujeti na festivalu Rock in Vienna, 4. junija na Dunaju, ali bo Coco z možem prišla tudi na koncert v Ljubljano, 7. junija, pa bomo videli ...

Oglejte si jo v galeriji in videospotu!


Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 19
 
penguin8 27.07.2015 21:56:50
kok spoštovanja pa ma ta ženska?
Več komentarjev