'Človeški Ken' je prvi moški, ki so mu v imenu lepote odstranili štiri rebra

Rodrigo Alves, svetu poznan kot "človeški Ken", je takoj po barvno neusklajeni polomiji na podelitvi zlatih globusov imel v ognju nov velik lepotni podvig. Odločil se je za odstranitev štirih reber, da bi izgledal vitkejši. Operacijo je uspešno prestal, sicer pa je spet blondinec.

 

34-letni Rodrigo Alves, širše poznan kot "človeški Ken", je doslej za lepotne operacije zapravil že preko 570 tisoč evrov, je očitno dosegel novo raven, ko gre za lepotne popravke. Za odstranitev štirih reber, ki so mu jih operativno odstranili, da bi deloval vitkejše, je menda dal dobrih 30 tisoč evrov, operiral pa ga je znani lepotni kirurg Michael K. Obeng z Beverly Hillsa. 

Rodrigo je tako menda postal nasploh prvi moški, ki so mu rebra odstranili iz estetskih razlogov, kirurg pa je zgodovinski dogodek celo prenašal "v živo" na svojem Instagramu. 

 

 

Samooklicani "človeški Ken" si je potem, ko je na podelitvi zlatih globusov zgrešil z belo opravo, kar je potem popravil tako, da se je preoblekel v črno in si črno pobarval lase, spet pobelil lase, po operaciji pa priznal, da je čutil "neznosne bolečine", a se zdaj očitno počuti dobro.

"Mineva teden po moji operaciji, ko so mi operativno odstranili štiri rebra, kar je izvedel neverjetni doktor Michael K. Obeng. Prvič po operaciji sem šel na dolg sprehod in doživel najbolj neverjeten sončni zahod v Malibuju. Super dva tedna v kalifornijskem Los Angelesu, naslednja destinacija je New York, podelitev grammyjev 2018," je na Instagramu zapisal Rodrigo, ki po operaciji pod obleko nosi steznik, dokler si telesno ne opomore.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
Comanchee 19.01.2018 22:02:00
Bljak. Huje od plastike. Popolnoma nerazgradljiv.
Več komentarjev