Črnogorska manekenka: Poročila se bom z Berlusconijem, zaroka s Francesco je izmišljena!

''Berlusconi me nenehno kliče, najina ljubezen je večja od Italije. Za osebo, kot je on, sem pripravljena ubijati. Zanj bi umrla,'' trdi 21-letna manekenka Katarina Knežević, že lani pa je dejala, da je z njim zaročena.

Silvio Berlusconi - 2

Nekdanji italijanski premier slovi kot velik zabavljač in ljubitelj lepih deklet. (Foto: Reuters)

Črnogorska manekenka Katarina Knežević, ki zdaj živi v Italiji, je že lani trdila, da je zaročenka Silvia Berlusconija. Po njenih besedah je nekdanjega italijanskega premierja spoznala v Milanu pred tremi leti, ko je imela 18 let, Berlusconi pa je bil tedaj sveže ''ločen'' od svoje žene Veronice Lario. Vse od tedaj naj bi bila nerazdružljiva. Zanikala je tudi, da se je Silvio zaročil s svojim 27-letnim dekletom Francesco Pascale, čeprav je to sam naznanil v pogovorni oddaji Domenica Live.

''Berlusconi me nenehno kliče, najina ljubezen je večja od Italije. Za osebo, kot je on, sem pripravljena ubijati. Zanj bi umrla,'' je Katarina dejala za italijanski časnik Il Fatto Quotidiano. Dodala je, da je zgodba o zaroki s Francesco izmišljena in da si z njo poskuša v predvolilni kampanji le oprati svoje ime ter se predstaviti kot resen politik, ki je prerasel škandale.

Na vprašanje, ali z nekdanjim premierjem še vedno živi v vili, je manekenka odgovorila, da živita vsepovsod. Katarina je Beslusconija želela po poročanju italijanskih medijev spoznati že med njegovim obiskom Črne gore leta 2009, ko je bila še mladoletna. Čeprav so ji varnostniki srečanje onemogočili, pa sta bila skupaj ovekovečena že dva meseca pozneje v VIP-loži milanskega stadiona, ko je bila manekenka polnoletna šele tri dni.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 41
 
kimovka 27.12.2012 09:47:03
ojej bi lohko bil njen pranono
Več komentarjev