Demi Moore s hčerkami uživa na Korčuli

Hollywoodska igralka Demi Moore, ki se trenutno mudi pri naših sosedih, še vedno uživa na jadranski obali. S svojimi hčerkami, Rumer, Tallulah Belle in Scout LaRue Willis, so se tokrat odpravile do Korčule.

Demi Moore

Demi Moore uživa na Korčuli. (Foto: Instagram)

Tallulah Belle Willis in Rumer Willis

Tallulah Belle Willis in Rumer Willis (Foto: Instagram)

Ni skrivnost, da je Dalmacija zelo priljubljena počitniška destinacija tudi za hollywoodske zvezdnike. In med njih spada tudi 52-letna igralka Demi Moore. Skupaj s hčerkami Rumer, Tallulah Belle in Scout LaRue Willis je tako že v soboto prispela v Dubrovnik, od tam pa so z jahto odplule na Hvar. Pot jih je nato vodila vse do Korčule. Njena hčerka Tallulah je s svojimi sledilci na Instagramu delila fotografijo, kako Demi namaka noge v morju.

Tallulah je bila seveda pri objavi fotografij zelo pozorna, saj z oboževalci ni želela deliti točnega kraja, kje so. Glede na objavljene fotografije so dekleta na dopustu zelo sproščena in se ne obremenjujejo z zunanjim videzom.

52-letna Demi si je s 26-letno Rumer, 21-letno Tallulah in 24-letno Scout LaRue Willis, ki so se ji rodile v zakonu z Bruceom Willisom, tako privoščila zaslužen morski oddih.

Demi Moore in Tallulah Belle Willis

Demi in Tallulah (Foto: Instagram)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 91
intimnanega 07.08.2015 11:06:32
kaj sej k nam tud pridejo znani gostje Christopher Walken,Monica Belucci, Harrison Ford, Brian Austin, Esmeralda :) , itd
Več komentarjev