Dober mesec po porodu se že poti v telovadnici

Jessica Alba, ki je v začetku januarja rodila sina Hayesa, se je odločila, da je napočil čas za potenje. Medtem ko je za obisk fitnesa potrebovala motivacijo, pa je priznala, da je pisarno obiskala po lastni želji, saj je tudi med materinskim dopustom zelo vpeta v delo.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

36-letna Jessica Alba je sklenila, da je čas za telovadbo. Šest tednov po porodu, ko sta se z možem Cashem Warrenom razveselila sina Hayesa, je z oboževalci delila fotografijo s prvega treninga in priznala, da je bila vrnitev na kolo za trening vse prej kot lahka. "Spet sem na konju," je zapisala ob prepoteni fotografiji in dejala, da ji brez motivacije trenerja ne bi uspelo.

Jessica Alba, ki je po dveh deklicah 1. januarja rodila sina, se dober mesec po rojstvu Hayesa počuti odlično. Čeprav je še vedno na materinskem dopustu, pa si igralka in uspešna poslovnica ne more pomagati, da ne bi imela vsega pod nadzorom, zato se je z novorojenčkom že odpravila tudi na pomemben sestanek v pisarno. "Ne bom lagala, zame je nemogoče, da bi se popolnoma odklopila od dela … In dober občutek je biti nazaj, čeprav samo za pol dneva," je priznala zaposlena mamica, ki ni pozabila poskrbeti za kosilo za svojega sinčka.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Igralka je že večkrat priznala, da so bili rojstva sina nadvse veseli vsi družinski člani. Hčerki Honor in Haven sta veseli, da jima ne bo treba tekmovati s še eno deklico, mož Cash je navdušen nad tem, da se je nekoliko uravnovesilo razmerje moški : ženske. Kaj pa mamica? "Dekleti imata raje očeta, zato sem si zelo želela, da bi imela nekoga, ki bi imel raje mene," je dejala v smehu in razložila s primerom: "Ko pride on domov, vpijeta: 'Očka!' In zanju se začenja zabava. Ko pridem domov jaz, je podobno temu: 'O, mama je prišla.' Pa čeprav sem jaz tista, ki naredi vse zanju, od kuhe naprej."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 0
Več komentarjev