Dva obraza 59-letne Twiggy

Nekdanja manekenka Twiggy je postala obraz kampanje za kremo proti staranju ene od lepotnih znamk. A v 'resničnem življenju' ni tako mladostna kot v kampanji.

Twiggy

Twiggy pred 'obdelavo'

Na fotografijah, posnetih za kampanjo, pa je Twiggy videti precej drugačna, kot je v resnici.

Fotografije, ki jih je posnel paparaco in ki niso bile računalniško obdelane, namreč razkrivajo, da je proces staranja prizadel tudi videz nekdanjega supermodela – videti je kot povsem povprečna 59-letnica.

Strokovnjakinja za računalniško obdelovanje fotografij Michelle Facey meni, da so pri podjetju tokrat šli predaleč in fotografije označila za prevaro, ki zavaja kupce.

"Navadna prevara je. Nisem vedela, da je v resnici tako drugačna. Šokirana sem, da so fotografije računalniško obdelali v takšni meri. Po mojem mnenju popolnoma zavajajo kupce.“

Twiggy, ki je bila ena izmed najbolj prepoznavnih ljudi v 60. letih prejšnjega stoletja, je isto blagovno znamko predstavljala že leta 1985.

Twiggy pa ni edina, ki je na fotografijah videti bistveno mlajša kot je v resnici. Običajno so računalniško obdelane fotografije številnih zvezdnic, med njimi tudi Madonne. Poglejmo razliko.

Twiggy

'Popravljena' Twiggy ... razlika je očitna!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 39
baby_blue002 28.07.2009 15:38:42
dobr se drži za svoja leta ampak v tejle kampanji so res nenormalno pretiravali... Kok nei bojo ženske k majo probleme s svojo podobo (zunanjo) kadarkol zadovoljne s sabo če pa gledajo čist povsod kamrkol pridejo al "popolna" mlada dekleta al pa skor 60-letnco, ki je tko popravlena da zgleda stara še ne 40 (al pa tam nekje)??? To postaja že prava nočna mora...
Več komentarjev