Emily razočarana, da so ji za naslovnico zmanjšali ustnice in prsi

Britanska supermanekenka Emily Ratajkowski je na Instagramu izrazila razočaranje, saj se je francoska revija Madame Figaro odločila digitalno popraviti njeno fotografijo na naslovnici. Med drugim ji je zmanjšala ustnice in prsi.


26-letna lepotica Emily Ratajkowski se je znašla na naslovnici najnovejše izdaje francoske revije Madame Figaro, a niti sama ni mogla prezreti, kako so digitalno spremenili njeno podobo. Dejstvo je, da so ji spremenili oz. pomanjšali ustnice in prsi, ji zgladili ter pobelili ten barve kože.

"Vsi so edinstveno lepi, na svoje načine. Vsi imamo negotovosti glede stvari, ki nas naredijo drugačne od tipičnega ideala lepote. Tako kot mnogi od nas vsak dan poskusim delovati mimo teh negotovosti. Zelo sem bila razočarana, ko sem videla, da so moje ustnice in prsi na naslovnici spremenili s Photoshopom. Upam, da se bo modna industrija končno naučila prenehati zatirati stvari, ki nas naredijo edinstvene, in namesto tega začela slaviti individualnost," je zapisala ob izivrni fotografiji na Instagramu.

Njena iskrenost in kritika sta naleteli tudi na spodbudne komentarje in podporo skoraj 15 milijonov sledilcev na omenjenem družbenem omrežju.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
gospa_svizec 19.09.2017 15:12:46
Toliko nasprotovanja fotošopu, kjer revije ženskam večajo ustnice in ožajo boke na nenormalne mere, če pa žensko retuširajo, da je videti bolj naravna in ne kot Ančka, je pa spet narobe. Tale manekenka je samooklicana feministka, pa ima že pri teh letih bolj našopane ustnice kot pornozvezda. Beseda feminizem je danes bolj zagovarjanje igralk do pravice, da hodijo po rdečih preprogah brez hlačk kot pa kakšno spoštovane.
Več komentarjev